23:22

Nu är det snart december. Snart första advent. Snart min födelsedag. Snart jul. Snart nyår.
Älskar att snön har kommit, känns så mycket mysigare då. Hoppas den stannar kvar bara!
Har förresten varit duktig och köpt saker denna vecka som jag har lovat mig själv att köpa i hundra år. Typ ett par riktiga jeans(eller ja, byxor. men liksom inte nå jäkla jeansleggings iaf!) SKÖNA mysbhar, fix till ögonbrynen och grejer till nya rummet!
Nästa två måsten jag har är en fin jacka och vinterskor. Har absolut inga skor nu när snön är här! Mina från förra året är så trasiga innuti att jag får skavsår och så ska det ju inte vara.
Lyckades också köpa saker som jag inte planerat, men som känns bra ändå! Som en blus och rött, glittrigt nagellack till julafton! (påriktigt första gången jag köpt kläder till julafton, fast kommer använda den annars också, så fin!)
Idag har jag fredagsmyst med mig själv framför tvn med godis. Ganska skönt ändå, men lite tråkigt. 
Ska ner och fixa värmekudden och krypa ner i sängen nu såfort modern family har slutat.
God natt!
 

19:37

Känner mig ungefär bäst som gjorde redovisningen imorse. Asskönt känns det! 

00:18

Gaaaah, det är så kallltttt. Sitter i min nya fina, sköna säng och fryser ihjäl. Har pluggat en nedrans uppgift som jag ska redovisa imorgon. Powepoint<3 Muntligt<3 På engelska<3 KUL.
Annars har jag haft en rätt bra dag, svenska där vi bara hade bokprat typ, sen slutade jag halv 12. Har vart till Avesta en sväng med mamma där jag köpte lite smågrejer till rummet+ lite fint till mig.
(bloggar som om jag är inne här och skriver varje dag, hehe.)
Ska strax försöka sova så att jag är pigg och glad(haha, visst) imorgon när redovisningen ska göras. Ska bli så skönt att få den gjord!(=kommer dö ända fram tills att jag är helt klar med den)
Snart är det första advent, vilket betyder att jag snart fyller år, vilket betyder att det snart är jul. Hoppas den där myskänslan infinner sig snart!
GODNATT

22:59

Alltså, jag börjar halv åtta imorgon... SNARK. Har frullen, vettetusan hur jag ska orka. Det är iaf sista gången jag behöver ha den innan jul, så det är ju skönt. 
Kanske ska ta och försöka sova om jag kan slita mig från datorn någon gång.

23:41

Ligger i min nya säng, i mitt nya rum. Första natten i båda alltså! 
Dock så är rummet inte klart alls med inredning osv. har typ en säng, garderober och en tom bokhylla, hehe. Men det kommer bli så fint när jag är klar! Hoppas jag iaf...
Jobbar hemifrån imorgon, har bara entreprenörksap på fredagar så, ska fixa lite mer här inne i rummet. Så har ju ungefär helg nu alltså, ska typ bara vila upp mig. Det behövs verkligen. Fast, jag kommer få lov att plugga en massa också, mindre skoj... Men, det är ju sånt man måste göra ibland! 
godnatt
eller, förresten så ska jag till tom tits(heter det så?) nästa vecka, ska typ kolla på någon utställning med kroppar. Alltså lik. Kan ju bli spännande!

23:35

ÄR SÅ TRÖTT! 
Har inte sovit ordentligt på tre nätter nu... Åkte till min syster i söndags för att åka till Stockholm på måndagen. Skulle ju kolla på Keane! Så efter en dag med tåg, kikande på lägenhet(till min syster, inte mig) och hotellhäng så drog vi till Münchenbryggeriet strax innan sju. Och om dom var bra? JA, alltså den där människans röst är inte att leka med! Förstår typ inte att han kan sjunga så bra? Stort + att förbandet var toppen också, Zulu Winter. Sen att man smälter lite när man hör deras(båda bandens) brittiska dialekt gör ju inte saken värre!
 Tisdagen började vi med hotellfrukost♥ sen gick vi och kikade i lite affärer och fikade och sånt, innan det var dags att ta tåget hem. Kul också att det var en massa problem med att boka/köpa biljetter under dessa dagar, men som tur var så slapp vi iaf förseningar och liknande!
Jag var hemma efter halv sex igår, tog en snabbdusch och åt lite smått, sen åkte jag vidare till Västerås med Carro, Robin och Sofie för Twinight! Himla mysigt, och bra. Dock känns det lite konstigt nu att veta att det inte kommer någon mer film? Fast samtidigt skönt. Men jaa, konstigt. Kom hem efter tre inatt och började åtta imorse, fick knappt tre timmars sömn och är helt död nu ungefär. Ändå slösar jag bort tid( tid som jag skulle kunnat spenderat i min säng, SOVANDES) till att skriva detta inlägg. Sjukt onödigt av mig. MEN MEN, man kan ju inte alltid vara smartast i världen!
SOV GOTT! (det ska jag göra:))))))

00:58

Ligger i soffan och kollar film med mig själv och tycker att livet suger. Nej, okej, inte riktigt. Men jag har ätit för mycket godis(som vanligt), har inte pluggat något som jag bestämt mig för att göra, har tråkhår men vet inte vad jag vill göra med det, känner mig ful, och ensam, och tråkig. Och så känner jag mig stressad för att jag ska till Stockholm på måndag, även fast jag tycker att det ska bli kul. Stress= illamående= ännu mer stress= mer illamående, osv. Blir gaaalen på mig själv. Tycker synd om mig själv, borde inte tycka synd om mig själv. 
Borde ta tag i mitt liv, men vet inte vad jag vill. 
Filmen slutade nyss och den sög. Ska försöka orka gå upp och lägga mig nu typ.
 
 
Förlåt för att jag precis slösade några minuter av era liv....

01:40

Åååhhhh, känner mig sådär stressad igen! Fast, nu vet jag ju iaf anledningen till det...
Har det skitjobbigt i skallen och magen bara för att jag vet att jag ska bli klar med svenskaB, engelskaB, matteB och samhällA tills jullovet. Det är matten som stressar mest, har liksom lite mer än halva boken kvar, hur ska jag hinna med det?! Sen är det väl några uppgifter i dom andra ämnena som känns jobbiga också, men matten känns värst just nu.
Det känns ju så kul när man är sämst på att plugga!

11:33

Gick hem från skolan idag pga magont. Eller, mest så fick jag panik av att jag typ mådde illa. Asjobbigt, blev helt kallsvettig och kunde inte sluta tänka på vart jag skulle kunna spy om det behövdes.
Tur man är frisk i skallen! :)))))
Nu ligger jag i soffan och vilar lite innan jag ska ta tag i att räkna matte, så jag inte får frånvaro!


12:22

Sitter i skolan och längtar hem. Tycker synd om mig själv som är van att sluta halv 12 på måndagar, men av någon anledning så har vi mattestuga idag så vi slutar halv 3... Har ingen mattehjärna längre och känner mig cirka sämst.
Vill hem:(((((


12:34

Hänger i soffan med min täppta näsa. KUL. Har blivit smittad av min kära syster skulle jag tro. Känner mig ungefär död. Wiho!

RSS 2.0