21:24






bild 1-2; igår/käkade hos mormor och roger. bild 3-6; idag/ @ f&f.


16:48


Lykke Li - Everybody But Me

04:25

Borde sova. Är på damphumör för att jag inte har några fler avsnitt av supernatural. Klump i magen. Yr i skallen. Kallsvettas. Önskar att allt vore lite enklare. Att jag vore lite enklare. Lite bättre.

01:49

Trött_tjej är uppe för sent som vanligt. Jag kommer nog aldrig lära mig, haha.

+ att sommaren känns rätt nära
+ supernatural
+ snart får mina fina sommarlov
+ peace & love om inte allt för många veckor
+ att saker faktiskt känns helt okej bra just nu. inget som ligger och gnager sådär jätte jobbigt. Faktiskt.

- jag missade top model
- att jag inte har någon bra bok att läsa
- alla små äckel kryp som har vaknat upp med värmen. dö, DÖ!


Hoppas allt är toppen med er sötnosar♥ Jag vet inte hur det kommer bli här på bloggen framöver, har aldrig lust/ ideer till att skriva. Vi får se helt enkelt:)
puss j

00:00

(yeah, I know. Här har det vart dött ett tag. Sorry about that. Har bara inte haft någon lust att skriva.)

Jag har haft en riktigt fin dag idag. Var till Avesta en sväng med bror, syster och Micke. Sen har jag hängt med två fina tjejer. Carro kom typ vid 3, vi satte upp studsmattan och så. Sen drog vi upp på byn och mötte Emma, köpte oss en varsin glass och satte oss på en bänk i solen(♥) och snackade om allt och inget. Drog hem hit igen vid sex, jag käkade grillat,(♥) vi spelade lite nintendo och bara var.
Nu ikväll har jag typ kikat på tv/filmer och tjockat, as usual.
 Förresten så klippte jag mig i torsdags! Jag är med lugg nu alltså, nöjd tjej. (fast jag är lite dum som klippte lugg nu till sommaren, hur varmt blir det inte liksom?! haha)
Ska se om det finns något att kolla på på tvn nu, annars känns sängen rätt lockande faktiskt.
puss j

01:51


Camilla och jag♥

Jag och Liv

Snodde två bilder från Emma. Hope it's ok! Dom är alltså från igår. Och nej, det är inte det smartaste jag har gjort i mitt liv att ha vita trosor under en såndär askort kjol... haha (inte för att man ser det på bilderna men jag kunde ju inte direkt böja mig mycket om man säger så.)
Nu sitter jag här och svettas ihjäl ungefär, det är så jäkla varmt alltså. Och då har vi inte ens någon värme på hemma! Det måste ju bara betyda att det börjar bli varmt ute, glad_chey.
puss j

21:50

Fin kväll igår. Emma bjöd på tacos och så fixade vi oss lite där, sen drog vi hem till Niklas. Det var rätt mycket folk, men det var trevligt. Träffade Carro också, känns bra. Har saknat dig♥
Söta Camilla och jag gick hem efter ett någon gång tror jag, och så sov hon här.
Idag har jag vart uppe i Karlberg med mami+ hennes kusiner och gmormor. Där har vi fixat lite inför imorgon då det blir att äta palt med släkten.
Trött tjej nu(jag är fan alltid trött?) Ska nog mysa ner mig framför tvn snart. Känns tråkigt, är inte alls sugen på att vara ensam just nu. Kramas?
puss j

16:38

Ska strax börja göra iordning mig. För vid sex drar jag hem till Emma där det blir lite häng med tjejorna innan vi drar vidare till Niklas fest. Det blir säkert super trevligt.
Vi hörs väl imorgon eller något:)
puss j


18 BARRE!


Grattis, grattis, grattis! :D
Hoppas du har haft/får en superfin födelsedag tjejen, I miss you♥

01:30

Emma gave this to moi;



Nu ska jag ge den här till 7 andra bloggare, och skriva 7 saker om mig själv.
(Måste bara få säga att det känns som om alla vet allt om mig redan, av någon konstig anledning? Så om det här suger, så är jag inte alls förvånad!)
7 saker om mig själv:
1:
Jag dricker inte / alkohol alltså, höh.
2: Jag äter hela tiden. / om jag är sugen på något och det inte finns någonting gott, då får jag damp. Kan typ börjar grina och allt sånt där töntigt. (Sockerberoende much?)
3: Jag går inte i skolan och jobbar inte heller / hoppade av efter halva ettan, provade två andra skolor men det funkade inte heller.
4: Jag har aldrig vart kär sådär på riktigt.
5: Jag är jävligt bra på att sova, haha.
6: Jag fyller år den 23 december / ja, det är dagen före julafton! nej, det är inte jobbigt!
7: Jag saknar att spela fotboll. Rätt mycket.


De 7 som får mitt award är:
Okej nu är det så att jag har noll koll på vilka som läser/inte läser min blogg, och jag orkar helt enkelt inte tänka mer. Så vi gör så att dom som känner att dom vill göra detta, gör det! :)

23:16

Jag har haft en rätt fin dag idag! Vid ett gick jag hem till f&f, satt på deras altan i solen ett tag och bara var. Sen ville dom bjuda mig på fika på Elsas, så då stack vi upp på byn. Efter att vi hade fikat så gick vi in på röda korset och kikade lite, fick med mig två tröjor och en jacka, asnöjdtjej.
Vid sju sen så kom pappa dit(till f&f alltså) och vi grillade hamburgare och så.
+poäng på vädret också tykcer jag:)
puss j

11:18

Godmorgon barn!
Själv har jag vart uppe sen 20 över sju(!) ungefär. Följde med mor min till gammelmormor och kokade sylt vid åtta. Vi kom hem för ungefär en timme sedan och sen dess har jag mest bara setat här och kikat igenom bloggar.
Vette tusan vad jag ska hitta på idag, men tror väl att jag kanske drar ut en sväng lite senare. Vädret är det ju inget fel på idag iaf!  :)
Vi kanske hörs senare.
puss j

01:50

Tjena hej!
Har egentligen ingenting att skriva, men jag tycker alltid att det känns som om det går 100 år mellan gångerna jag skriver. Är det bara jag?
Det spelar ingen roll om det bara var 1 dag sen jag skrev senast, det känns ändå som om det var aslång tid sen. Rätt sjukt egentligen, fatta press dom stora bloggarna borde känna?
 Annars då? Jag tror iaf att jag är på bättringsvägen nu, fortfarande massa hosta och snor, men nu kan jag iaf ligga ner utan att dö ,och jag känner mig inte lika sliten hela tiden.
Den här veckan är en rätt händelserik vecka(för mig, inte för normala människor haha) med födelsedagar, 18års fest, släktkalas, presentfix och massa sånt där fint, det blir nog bra:) (man kan ju alltid hoppas att vädret blir lite bättre också, skulle ju inte skada om man säger så!)
Ska försöka bli bättre med kameran också. Så jobbigt att släpa med den bara, och när man väl har den med så glömmer man bort den.(jag är nog bara slö egentligen, men somsagt; ska försöka!)
Nu ska jag strax krypa ner i sängen.
puss j

01:20

Jag är trött på snor. Jag är trött på slem. Jag är trött på hosta. Jag är trött på halsont. Jag är trött på huvudvärk. Jag är trött på feber. Jag är trött på sömnlösa nätter.
Tänkte bara säga det!(om någon söt kan göra mig frisk nu, så så skulle jag bli rätt jäkla glad)

23:04

Näe, alltså min huvudvärk vill inte försvinna. Och nu är hela skallen full med snor också känns det som+ lite feber och halsont på det. Så om jag inte skriver här så finns det en anledning; jag är sjuk.
puss så länge sötisar

02:15

Jag har haft ont i skallen sen igårkväll.(igår som i fredags, alltså inte igår som i för typ 2 timmar sen) Så himlans drygt! Sen så kan jag inte fokusera på texter alls, allt blandas typ ihop till en jäkla gröt...
Men jag behöver säkert bara sova, så det ska jag försöka med alldeles strax:)
Sov gott hjärtan♥

18:24

Lördag och 1 maj, borde vara= vår. Men näe, om man kollar ut så är det ju inte riktigt så...
Papi håller på med käk så nu ska jag lyfta röven från soffan och mova mig to the kitchen. Fläskfile+potatisgratäng, helt okej jätte gott!


Miss mah gurlie

01:13

Kom typ ungefär ganska nyss hem. Emma och jag drog typ upp till karlberg(?) där vi hittade Nils och massa andra pojkar. Vi följde med dom och åkte lite bil och såntdär trevligt:)


Med dessa otroligt fina bilder tror jag att vi säger godnatt! puss

RSS 2.0