15:26

Blir gaaaalen på detta kli i halsen!!! Och det enda som lindrar det lite är typ att äta/dricka något, men det kan man ju inte göra hela tiden. Så jag får helt enkelt försöka stå ut.
Har dessutom värsta träningssuget? Men det kommer nog försvinna såfort jag blir frisk, hehe.
Håller just nu på och försöker städa mitt rum, det går inte snabbt... Har sovit uppe i Johannas rum i typ tre nätter för att jag inte har orkat städa och bädda rent i mitt, tur man inte är slö eller så!
 

23:25

Beställde nyss två par nya skor och är cirka jätteglad över det! Nu längtar jag till våren när dom ska invigas!
Ska typ strax gå och lägga mig och kolla på veckans avsnitt av ponnyakuten ( <33 hehe) och sen sova lite!
PUSS på världen
( kul att man kan bli så glad av skor:))))


15:50

Och så var man visst lite sjuk. Det är fjärde helgen i rad som jag på något sätt mår fysiskt dåligt... Skoj!
Hosta, halsont, snor, ont i bröstet osv. Har åtminstone inte någon feber just nu, om man ska se saken från den ljusa sidan.
Ska försöka friskna till så snabbt som möjligt så att jag får träffa mina saknade fina någon gång!


00:15

Känner att jag skulle vilja börja om med bloggen, men vill ändå inte radera allt. För även om det mest klag och skit, så är det ju ändå jag. Det är ju så jag kände, och så det har vart, det går ju liksom inte bara att ta bort?
Vill liksom ha en ny start på allt, livet, men vet inte hur det ska gå till. Hur man ändrar sig. Är så jäkla inställd på att gå i samma spår, så fattar inte riktigt hur jag ska kunna bryta det?
Skulle vara så skönt om man bara kunde vakna en dag och göra allt man vill. Äta nyttigt, röra på sig, komma på vad man vill göra med livet, vara nöjd, må bra.
Känner att det är det jag vill nu, skärpa mig och växa upp. Men det är ju fan inte så lätt som det låter. Klara av allt som känns omöjligt, hur gör man det? Jag vet inte, och det är väl därför man fortfarande sitter fast, inte kommer framåt.
Det skulle ju vara gött om jag bara visste, visste vad jag vill göra så att jag åtminstone hade ett mål. Något att sträva mot...
Vet inte vad jag vill med det här, behövde nog bara få ut lite av allt det där som alltid cirkulerar runt i min lilla hjärna.

11:05

Sitter i köket och fryser och försöker plugga lite historia. Skriver om Amerikautvandringen på 1800-talet. Gött, skoj osv... Är dock rätt sämst på det här med att plugga som vanligt, men det ska nog gå bra! 
Föreläsning 13:30-15:00 sen har jag lov! 

22:55

ååhh, 2 timmars träning och en föreläsning på 1,5h står emellan mig och sportlovet!!!! :)))))
Sitter i soffan och kollar på en kass film och har ont i nacken. Men det gör inte så mycket, är glad ändå! 
Är litt hungrig också, men vill inte äta såhär sent, så ska nog sova så fort filmen är slut. 
God natt!

23:30

Onsdag. Snart torsdag, fredag, lov! Ska bli så skönt! Även om jag lär plugga typ en hel del så är det så jäkla välkommet! 
Mår faktikst helt okej för en gångs skull. Liksom känner inte för att klaga speciellt mycket.
KORS I TAKET! typ...
Är så jäkla pepp på allt precis just nu. Vet inte vart det kommer ifrån, gäller bara att hålla i den känslan och sedan faktiskt ta tag i saker. Ta tag i livet typ. Hoppas på att det ska gå bra! Längtar till vår och känner pepp inför det, och det är bara lite mer än tre månader tills jag får sommarlov. Helt galet!?
Ska försöka bli en bra människa nu, framförallt mot mig själv.
Dags att sova nu så att jag är pigg och glad i skolan imorgon!

19:29

Skulle vilja be den som gör tusen nålar på mina äggstockar att sluta med det. Typ nu. Snälla????

22:42

Är gaaaaalet trött efter att ha hängt några timmar i tingshuset där klassen har haft klädbytardag. Har halft fryst ihjäl och känt att jag slösat bort sex timmar av mitt liv. Var typ en zombie redan där och nu har jag setat i soffan i en timma när jag egentligen borde sova, ska liksom vara hos tandis 10 över 7 imorgon. TIO ÖVER SJU!?!?! Sämstaste tiden ever. Dör. Orkar inte. Måste.
Nu ska jag göra mig klar för sängen och försöka sov i någon timme:)))))))))

21:35

Är nog världens tröttaste person just nu.

22:56

Trodde jag var frisk och så helt plötsligt, typ någon minut innan jag skulle gå och lägga mig, så ba; BAM! Världens attackhuvudvärk + feber i typ ögonen och skallen?
Man tackar! Kan liksom inte ligga ned och försöka sova nu för jag blev stressad= illamående.
Godnatt! :))))))


14:37

Hänger med feber och har gjort det hela helgen. Känns ju skoj när man skulle ha vart och gjort nytta
( jobbat på engelbrektsloppet). Fryser ihjäl gör jag typ, trots filtar och värmekudde. Är sjuk trött också. Tror dock att febern har gått ner lite nu iaf!

19:43

Fryssvettas och mitt huvud känns som om det ska ramla av typ. Är. Så. Trött.
Ska bara vila ikväll och försöka sova tidigt, då jag ska jobba som vägvakt imorgon och på söndag på kristina- och engelbrektsloppet. Lär ju liksom vara på topp om jag ska stå ute i kylan hela dagarna!
Håll tummarna för att en natts sömn gör mig friskt!

18:58

Ligger i soffan med en värmekudde och fryser ihjäl. Är dessutom megasugen på godis. Ovanligt...


22:52

Hänger i min säng och borde plugga eller sova. Men gör inget av det... 
Känner mig febrig fast ändå inte. Liksom runt ögonen känner jag mig varm??? (hade iofs feber när jag kollade...)
Har fortfarande ont i magen. Det har jag haft sen i torsdags. Inte hela tiden, men liksom till och från. Måste älska stress<3333
Mår megadåligt för att jag inte tar tag i plugget. Har tex en uppgift som ska in imorgon. Har faktiskt börjat(i tid för en gångs skull) men vet liksom inte hur jag ska avsluta och fylla ut. Har skrivit typ 4 rader....
Känner mig som världens sämsta kompis som aldrig hör av mig till mina fina.
Känner mig som världens sämsta människa som inte orkar någonting och bara vill sitta i soffan under en filt hela dagarna.
 
När ska man bli nöjd?

23:15

Hur mycket jag än borde sova nu så gör jag ju inte det. Så jäkla oskönt att försöka sova med blött hår...
Ska till skolan imorgon, har fortfarande ont i magen men vill liksom inte ha nå mer frånvaro.
Vi ska skriva högskoleprovet imorgon, eller alltså inte på riktigt, utan som övning typ.
Vet inte ens varför jag skriver detta, har sjukt tråkigt bara.


CHUCK

youreachuckfanif
 
Blir typ arg på mig själv för att jag inte riktigt fattat hur bra den här serien är förrän den var slut?!
Mår fortfarande dåligt, är det normalt eller?????

CHUCK

Alltså, jag har precis sett klart på dom sista avsnitten av Chuck och nu känner jag mig bara...tom. Har grinat, grinat, grinat och vet inte om jag gillar slutet eller inte? Det var sjukt fint och skönt att det inte var så som man förväntade sig. Men ändå jobbigt.
åååh, kommer sakna ihjäl mig på den här serien och blir typ förbannad när jag vet att det finns folk som inte har sett den?! Och avis såklart, för att dom har så jädra mycket bra framför sig bara dom bestämmer sig för att kolla.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

12:39

Ligger i min säng och har hängt här typ hela dagen. Pluggat lite, kollat på lite serier osv. Har så jävulskt ont i magen så jag orkar typ inte röra mig... Och inte blir det bättre av att jag blir stressad över att jag inte kan gå upp på byn och handla till frukosten på måndag= kommer få lov att handla på måndag morgon=kommer stressa ihjäl mig. 
Annars är det rätt bra, det enda jag gör är att gå i skolan typ. Sen är jag mest hemma, har en sån där period då man liksom inte orkar mer än så. Alla mina krafter tar typ slut när jag är i skolan, så när jag är hemma gör jag mest ingenting. Det vore rätt skönt om jag inte var så stressad över plugg. Har tre uppgifter som är i startfasen(det allra svåraste enligt mig, att komma på vad man ska skriva om/arbeta med) och det stressar ihjäl mig typ. Men det är bara att bita ihop! Nästa vecka har jag kommit över den tröskeln och det kommer kännas bra. 
Nu ska jag väl försöka krypa ur sängen och ta mig något att äta!

RSS 2.0