19:18

Efter en helg med hals+öront(?) så provade jag att gå till skolan igår men det slutade med att jag gick hem. Har vart hemma idag också och är fortfarande yr i skallen. Men måste till skolan imorgon, känns inte bra att missa. Speciellt inte såhär i början när man inte riktigt kommit in i det!
Annars trivs jag bra hittills iaf. Känns jäkligt mycket bättre än jag troddet det skulle.
Är sjukt trött, ska bara slöa framför tvn resten av kvällen(hehe, har legat i soffan hela dagen, men ändå) kanske att jag tar fram matteboken, eller gör lite engelska, vi får se hur det blir!
puss j

21:53

Skola. Sova. Vakna. Skola. Sova.
Är så jäkla trötttt, gött att jag inte börjar förns efter lunch imorgon iaf. Två inställda lektioner. Längtar tills jag kommit in i det här lite mer. Tills allt inte är så nytt. Nu har jag ungefär noll ork.
Ska nog krypa ner i sängen och kolla på någon serie eller så.
puss j

16:49

Gissa vem som börjar skolan nu på onsdag då? Jo, jag! Lite nervös, eftersom att dom andra började redan förra veckan. Men jag är ju inte ensam som börjar då iaf.
Så jäkla gött känns det just nu alltså!
puss j

22:17

Alltså, VARFÖR FINNS DET SNOR?! :(

01:50

source; weheartit

VAMPIRE DIARIES

source

okej, jag är lite besatt av gifs atm. Förlåååt.
Annars håller jag på och kollar om VD. haha, älskar Caroline!

GLEE

och ännu en!
source
älskar'et

GLEE

haha åh, bara en till!
source

GLEE

source; 1,2,3,4,5
(av någon anledning så lyssnar inte datorn på mig när jag gör mellanrum mellan gif'sen. så förlåt för att det ser ut som om alla hör ihop typ...)

PRETTY LITTLE LIARS

source; pllgifs

23:15

2012 firades in med fina vänner, jag är så lyckligt lottad som har er!♥
Men nu ligger jag här i mörkret med samma känsla som vanligt, för nytt år betyder inte nytt någonting. Ingenting ändras bara sådär över natten. Och jag förstår inte dethär med nyårslöften och jag har aldrig någon där på tolvslaget. Och jag hatar att känna mig ensammast i världen och tycka synd om mig själv. Det är inte alls synd om mig, men det har min hjärna och mitt hjärta lite svårt att förstå. Och jag hatar att det enda jag gör är att klagar och är rädd. Och att jag aldrig gör någonting, hur nervös jag blir för minsta lilla och hur min hjärna aldrig stänger av.
Jag önskar att jag hade mer kontroll och jag önskar att jag inte kände att jag behövde kontrollera allting hela tiden.
Varför gör jag det så svårt för mig själv?

RSS 2.0