22:08

Snart ska jag äntligen få sova. Fan vad skönt det ska bli!
Imorse gick jag med mamma när hon gick till jobbet vid 20 i åtta, så blev en 35 minuters promenad för mig ungefär. Sen har jag plockat och halvstädat lite här hemma bara. Och en massa tv på det såklart, höh.

(Camill jag saknar dig också en hel massa hörru. mys på hög nivå när du är hemma igen♥)
puss j

06:12

Idag kommer ungefär gå ut på att försöka hålla sig vaken, för jag råkade visst dygna igen. Eller råkade och råkade, jag bestämde att jag skulle göra det så att jag kanske kan sova en hel natt någongång snart. (inatt, please?)
Ska gå ner och käka frulle såfort jag hör att någon går upp. Borde vara snart för jag har hört Pontus väckarklocka i tio minuter nu, men man vet ju aldrig med honom.
puss j

14:50

Jag och mamma brände nyss sönder en hel plåt med muffins, way to go!
Får la hoppas på att kakan som är inne nu blir bättre...

01:16

hej ångest. Wohooo...

00:41

Idag har jag kollat på filmt på Disney Channel, kollat på Criminal Minds, kollat på En shopaholics bekännelser. Jag har ätit tacos och sovit för länge.
Nu är det supernatural på kanal 5 och jag tycker att Cas är snygg. Sam också. Och Dean. höhö. Jag är jättehungrig och har varit det sen jag åt av någon konstig anledning.
Som ni märker så är mitt liv väldigt intressant!
Hoppas ni har haft en fin fredag iaf.
puss j

23:58

En rätt trött, helt okej glad tjej säger godnatt♥


15:58

Nu pyser jag hem till Emma för tacomys! :)


11:47

Hejsan.
Kom typ nyss hem från Västerås. Var iväg och lagade tandställningshelvetet. Så nu slipper jag iaf dö av smärta. Ska strax käka lite och sen ska jag väl typ ta och göra iordning mig och så, eftersom att jag inte hann det imorse.
Lite senare idag drar jag hem till Emma och hänger med några fina vänner, blir nog mys skulle jag tro!:)
puss j


23:43

Tja! Här sitter jag och typ grinar för att jag har så ont i käften. Älskar att ha tandställning när den bara går sönder hela tiden. wohoooo
puss j

00:41

Ikväll har jag hängt med Emma. Vi kikade på två fina filmer, Remember me och The last song, (vi grinade ihjäl oss som dom tjejerna vi är) och snackade massa skit. Mysigt värre, jag behövde det. Jag har känt mig så instängd på senaste tiden så detta var skönt.
Borde väl kanske gå och lägga mig snart, vet inte om jag orkar bara... haha
puss j

16:00

Sitter och käkar asgoda vindruvor atm och pratar lite med Emma om när vi ska leka idag:)
Ska strax klä på mig också sen kanske hjälpa mamma med maten lite senare.
puss j

22:03


Tja, jag har inget liv. Hejdå.

12:33

Okej, jag drack nyss juice till "frukost"( åt thaimat, för 10 minuter sen) och gissa vem som ligger i sin säng med magont nu? Jo, jag såklart!
Jag vet inte varför men jag får ont i magen av juice. Men om jag äter när jag dricker det så brukar det inte bli så farligt. Fast idag ville tydligen inte ens det hjälpa. Synd för mig liksom...
Ska städa mitt rum senare, nu funderar jag på om jag kanske ska slå på någon film och bara ligga här och halvsova. Låter bra tycker jag!
puss j

11 THINGS ABOUT ME

• Jag kan knäppa med tre fingrar på högerhanden, men på vänstra kan jag inte alls.
• Jag skriver skitfult. Typ som min pappa...
• Jag slänger typ aldrig biljetter(alltså biobiljetter och sånt, buss/tågbiljetter skiter jag i) och jag vet inte ens varför. Men jag sparar dom och ställer dom på mitt sminkbord/skrivbord/whatever.
•  Jag skulle på riktigt kunna vara världens tråkigaste människa.
• Jag vet inte vad jag har för ögonfärg.(antingen blåa,gröna eller gråa tror jag. eller alla tre. något sånt iaf)
• Jag har typ mått illa i två år nu, nästan på pricken två år. Fast, det är inte så farligt som det låter, det märks mest när jag är stressad nu för tiden. (fast jag har inte spytt en endaste gång. på dom här två åren alltså. jag kommer faktiskt inte ens ihåg sist jag spydde... peppar, peppar ta i trä!!!!!!)
• Jag kan inte laga mat. Eller okej, spagetti och bacon är väl det enda. Och tacos.
•  Jag tycker bättre om att lyssna på musik på skivor än på datorn.  Alltså, inte brända skivor nu utan köpta. Det känns mycket finare(haha) på något vis tycker jag.
• Jag har sne rygg(hah, förstår om ni tycker att den här listan är väldigt intressant)
• Om jag hade råd skulle jag operera nästan på fläcken.
• Jag är typ rädd för allt. Att prata i telefonen, att kolla ut ur fönstrena på nedevåningen och baksidan här uppe när det är mörkt ute, getingar, att spy+ tusen miljoner saker till. Allra räddast är jag nog för att göra fel(vilket låter lite mesigt. men, jag är väl en mes då.)


09:24

Det är en trött tjej som sitter här och funderar på om hon kanske ska ta och blåsa håret. Om ett tag sticker jag  hem till f&f och äter sen åker vi och kikar lite secondhand och kanske någon loppis.
 Jag trotsar vädret och har på mig shorts idag, får la se om jag fryser ihjäl eller inte. Hoppas på det senare.
(jag är lite avis på alla som börjar skolan nu, på riktigt. ångest,ångest,ångest.)
puss j

20:45

Jag tror att min tandställning har gått sönder igen... Känns som om tråden sitter löst längst bak, hur drygt?! Orkar inte ringa och skaffa ny tid, orkar inte åka dit bara för att vara där i två sekunder. gaah, det är ju nästan en och en halv månad kvar till min nästa tid, men jag orkar verkligen inte. Hoppas det inte förstör alltför mycket...
Idag är jag tjock och på dåligt humör.

21:59

Tja!
Tror jag ska krypa ner i sängen nu och kika på en film, verkar inte finnas något annat att göra.
Det är så himla varmt också, vilket kanske inte är så jättekul när man ska sova. Imorse vaknade jag av att jag trodde jag skulle dö för det var så varmt(har mitt rum på övervåningen så det blir ungefär 100 grader) Fyfan vad jobbigt det är. När man sover vill man ju ha det så kallt som möjligt ju, sådär så att det blir extra mysigt att gosa ner sig i täcket ni vet?
Aja, vi hörs.
puss j

18:55





17:30

Jag har bakat en kladdkaka med maräng som jag ska tjocka ikväll i min ensamhet... haha, jag har så tråkigt. Finns verkligen ingenting att göra i den här skithålan:( (tycker synd om mig själv lite granna)
Jag ska typ göra iordning mig för det finns fan inget annat att göra.
puss, hoppas ni har ett roligare liv än mig♥

15:48

Jag har så jääääääkla tråkigt. Vad ska man hitta på?
blaaaah

15:17

Kom precis hem från Avesta där jag har vart och kikat i lite affärer med mormor och Roger. Sprang även på världens bästa Camill inne på h&m!:)
Nu sitter jag och kollar på Tyra Banks show och väntar på att mor min ska komma hem från jobbet.
Har no idea vad jag ska göra idag, kan ju alltid hoppas på något skoj!
puss j

08:51

Idag har det (redan!) hänt två helt otroliga saker i mitt liv!
1; Jag är redan uppe ur sängen
2; Jag har ringt till tandläkaren(eller ja, tandregleringenblablbla) all by myself!
wohoooo
(ja, det är fan stort det här(för någon som inte har ett liv alltså)

02:08

Något som aldrig har hänt mig under mina nio månader som braceface har nu hänt; Min tandställning har gått sönder!
1; Varför under en helg!? 2; Varför just precis när det passar sig som sämst? 3; HUR FAN SKA JAG KUNNA BORSTA TÄNDERNA ORDENTLIGT?! 4; Jag kan inte äta normalt.
Det här är fan inge kul alls.
(om jag hade ett såntdär klagarmband så skulle jag få byta arm hela tiden...)
Nu ska jag sova.

RSS 2.0