00:03

Hej från en som är klar med skolan!
Grinade halvt ihjäl mig på skolavslutningen(trodde verkligen inte det om mig själv...). Och nu känner jag mig bara typ, tom. Tror nog inte att jag har förstått riktigt att det är över. Jag är klar. Helt jävla klar med skolan. Så himla blandade känslor. På ett sätt känner jag mig som typ världens bästa person. Men på ett annat är jag så himla vilsen att jag inte vet vad... Vad händer nu liksom?
 
 

23:24

Fattar inte hur fan jag ska klara mig när jag slutat skolan. Alltså, jag bor ju hemma och så, så pengar är inte direkt ett problem. Men jag fattar inte hur jag någonsin ska lyckas skaffa ett normalt liv. Jobb, flytt hemifrån och sånt där som man måste vara normal för att göra... Hur ska jag bli sån? Sån som kan, sån som klarar av sånt?
Fattar. Inte. 
Jag, som inte ens kan ta mig i kragen och boka en klipptid(hos min kompis dessutom), som typ aldrig ens lämnar huset om jag inte ska göra något med någon annan, som skulle kunna sitta framför tvn/datorn i en hel vecka utan att göra någonting annat. Hur i helvete ska jag kunna ha ett normalt liv? Hur fan gör man?
Hur kommer man på vad man vill? Vem man är? Jag menar liksom inte ens fullt ut, men bara en liten, liten aning om vart man vill, vad som skulle passa en.
Det känns som om jag alltid kommer sitta fast i min jävla skalle.

18:32

Sitter här med världens mest svidande näsa. Är så jäkla snorig så att jag måste snyta mig typ varannan sekund, så lill(heh...)näsan tar rätt mycket stryk...
Imorgon börjar min allra sista vecka i skolan. Jag dör typ, det är så jäkla sjukt! Efter denna vecka behöver jag aldrig mer i hela mitt liv plugga igen om jag inte vill det, fattar nog inte riktigt själv?
Efter denna vecka är jag också arbetslös utan en endaste liten aning om vad jag vill göra med mitt liv, men det är ju en annan sak...
Ska försöka att verkligen njuta av sista veckan nu och fortsätta hålla tummarna för att snön kommer tillbaka snart. Dör lite om det inte blir en vit jul(och födelsedag)...
 

RSS 2.0