01:44

Jag är sjukt trött och borde sova, men jag vill inte. Känner verkligen inte för att sova. Vill prata med någon, vill inte vara ensam. Trött på att vara ensammast i världen...

16:46

Idag har jag vart på möte i Fagersta och pratat om ifall att jag kanske ska börja plugga lite igen. Isåfall blir det antagligen bara några ämnen, men inget är bestämt. Ska göra lite test och sånt, tänkta på vad jag vill göra i framtiden och sen får vi se.
Efter mötet hämtade jag och mamma Poppe från skolan, sen åkte vi tre till Elsas och fikade.(BÄSTA bananbakelserna i världen, mums!)
Jag är en trött tjej med litegranna ont i munnen atm, var till tandis igår. Känns som om det inte är allt för många månader kvar nu med tandställning, men det brukar ju ta lite längre tid än vad man tror...
Nu ska jag nog vara snäll och hjälpa mamma lite med maten(om hon inte hunnit göra allt redan, höh)
puss j

21:28

Idag kollade jag på Amelie från Montmartre. Åh, så fin den var! Skulle vilja printscreena varenda liten grej och scen åt er, men så hejdade jag mig...







Om ni inte har sett den, se den! Det är en sånhär lite småknäpp mysfilm, som man blir varm i hela kroppen av. Det + franska = ♥

18:47

Någon fyller 18 om prick tre månader.
Julafton om tre månader och en dag.
Hur sjukt är inte det? 
 Idag har jag ont i skallen och är sugen på något gott. Synd att jag inte orkar baka något. Ska kika på idol om en timme, sen kanske det är något annat skoj på tv ikväll? I dont know.
puss j


02:50

jkhagkbnakfäaölfbökafåa'fr.dg kba.
Jag får damp på mig själv! Påriktigt, ni ska bara veta hur jobbig jag är.
Nu är Supernatural slut, så jag ska sova.
Godnatt


08:25

Tja.
Jag har varit vaken i över en timme, det ni!
Ska väl strax fortsätta göra iordning mig, tar bussen över till Fagersta vid kvart över 10. Fast innan det ska jag möta upp mamma för att fylla på busskortet också. Och det regnar...
 Nu höll jag på att somna, satt typ och bara glodde rakt in i väggen i säkert 5 minuter höhö. Så ska väl fortsätta fixa nu.
puss j

22:58

Idag är en rätt bra dag. Förutom illamående så är det en rätt bra dag. ( och om man bortser från valet igår såklart. jag menar SD, vad är det för idioti?)
 Jag har hängt i Västerås med familjen minus Poppe. Kom hem 2 par jeans rikare. Käkade och tog ett varv på ikea, och åkte sen hem till Johanna i E-town och fikade och lite såntdär.
Ska försöka sova nu, för imorgon är det tidig uppstigning som gäller.
puss j

21:56

wooooooooop, nu ska jag sova typ. Min kropp känns rätt slut.
puss j

01:24

Jag känner mig som världens mest mobbade människa. Fytusan vad tråkig jag är. Dör. Alltså, seriöst varför kan jag inte vara lite normal? Kan jag inte sluta må illa och vara så jäkla feg och må dåligt för minsta lilla. Det är inte okej.
Jag är inte okej.

23:54

Jag är ensam och jag har tråkigt.
Så jäkla trött på att vara själv hela tiden.

02:28

Jag har varit dödstrött i typ 4 timmar nu, men jag är ändå vaken fortfarande? Jäkla nödvändigt känner jag. Så nu ska jag försöka sova här.
puss j

21:42

Nu ska jag ha Twilight- marathon i med mig själv + en kopp te. Haha, åh, hur mobbad är jag egentligen?
puss j

21:58

Varför är jag en sån tönt? -Ska till arbetsförmedlingen två gånger nästa vecka och jag mår redan dåligt... blööööö
Förresten så har min tandställning gått sönder, igen. Och jag vet inte vart pluppen som lossnat har tagit vägen, så jag har antagligen svalt den. Hur jag nu lyckades med det utan att märka. Jag som inte ens kan svälja en halv värktablett.
Jag är på inte jättebra humör, sorry för det.
Nu ska jag fortsätta att kika på VMA's, pusss.

23:48

Jag har lekt med en saknad Emma idag. Vi kikade på film, tjockade onyttigheter och skrattade åt töntiga saker som vanligt. tack för en mysig kväll!

TRÖTTAST är jag. Så nu ska jag krypa ner i min varma gosiga säng och sova bäst i världen.
godnatt♥

16:14

Idag har jag varit iväg och ridit islandshäst. Turridning tillsammans med mamma, två av hennes kusiner och sen min syssling. Jättemysigt var det!
Nu sitter jag och väntar på att Emma ska höra av sig, sen ska vi typ hitta på något sköj.
puss j

23:03

Säger godnatt efter en dag med shopping och halsont tillsammans med en mysig familj.
puss j

23:46

Tja! Jag har ont i halsen och ska snart krypa ner i min säng. Imorgon kommer min syster hit och vi ska nog kanske åka iväg och shoppa, får se om mami och papi har tid... Behöver ett par höstskor och sen lär väl jag vara pank typ, höhö.
puss godnatt♥

00:53

Som vanligt sitter jag och dregglar till mat/bak/receptbloggar. Fyfan, det borde vara förbjudet haha.
Önskar verkligen att jag var en sån som hade ork/tålamod till att baka och laga massa god mat hela tiden. Men tyvärr är det ju inte så.
Chickennuggets och kladdkaka är ungefär vad jag klarar av. (eller ungefär vad jag ger mig på.)
Just nu är jag assugen på någon god kycklingröra+ ris, fattiga riddare, och kakor direkt ur frysen.
Ska hoppa i sängen strax, med kurrande mage och allt.
puss j

20:24

 Frågan som alla vill ha ett svar på idag; har jag duschat?
- ja, det har jag.

03:42

Hejsan
jag är fortfarande vaken, ovanligt I know. Jag tänker sova här på soffan nu snart för jag orkar verkligen inte gå upp. bläääää
jag är ungefär världens äckligaste just nu. Kommer knappt ihåg när jag duschade senast. Så jäkla mysig är jag, höhö.
puss godnatt, eller godmorgon om du så vill.

23:41

Jag skrev in mig på arbetsförmedlingen i fredags. Ska på något informationsmöte om typ två och en halv vecka. Jag har redan ångest. Woho, älskar mig själv...

23:49

Borde gå och lägga mig men ooops, så märker man att Criminal minds är på tv och då går ju inte det
för sig.
puss j

RSS 2.0