03:18

Känner nu vilken bra ide det var att börja läsa om Hunger Games. Är så himla trött. Men det är ju SÅ JÄKLA BRA så man kan ju inte sluta läsa...
Godnatt! (hoppas iaf att jag är smart nog att försöka sova)

22:34

Jag har vart i Västerås idag och shoppat. Fast man kan fan inte kalla det shoppa, kom hem med ett par strumpbyxor. Som inte var på rean. Fan vad surt det känns! Fanns typ inga snygga kläder alls. Det var liksom inte urplockat eller så, bara jäkligt fula kläder. Blir så irriterad, när jag för en gångs skull har pengar och är sugen på att shoppa. LIVET SUGER!
Haha, nejdå, så illa är det väl inte. Men hade hoppats på att hitta något till nyår, ska nog åka över till Avesta någon dag i veckan och kolla om dom har något.
Nu har jag nyss setat och skrivit ihop två recept till ett, hoppas det blir mumsigt. Isåfall kanske jag kan skriva ut det här? Det visar sig om någon dag. Jag håller tummarna!
puss j

23:55

Idag fyllde jag 19 år, stor tjej! Känns inte alls som min födelsedag. Känns inte alls som julafton imorgon. Men det blir nog fint ändå!
I onsdags bjöd Camilla på tacos, himla mys tillsammans med mina fina tjejer! Vi åt glass, spelade spel, pratade och bara var. Bäst är dom!
puss j

23:13

Jag fyller år på fredag. Det känns inte så. Och ännu mindre känns det som julafton på lördag. Men det är ju så iaf.
Har "skola" i tre dagar till sen har jag lov. Eller inte lov, för det får man väl inte ha för arbetsförmedlingen- men någon hemuppgift eller vad det nu var. Ska bli skönt att få sova lite. hehe
Ska strax försöka sova, men det är så drygt för jag blir så jäkla täppt i näsan när jag lägger mig ner... Hatar det. Helt omöjligt att somna då ju!
puss j

21:31

Tre dagar har gått och jag har fortfarande inte någon speciell koll på vad det är det handlar om. Men det är lugnt, inte lika jobbigt för skallen som jag trodde. Gött. Grymt trött är jag dock, konstigt att jag blir tröttare av detta(9-13)än när jag var ute på praktik (9-17:30)
Nu har vi fått lite snö iaf! Äntligen. Bara det inte blir varmt och slask nu, då dör jag lite. Får hålla tummarna.
puss j

22:13

Nervös tjej. Känner mig som världens minsta lilla skit, åh varför är jag så störd i huvudet? haha
Imorgon börjar jag om igen.

OMBRE HAIR

Åh herregud vad snyggt detta är! Om jag inte var så fattig så skulle jag färga såhär typ nu!
(och caroline, om du läser detta- det här är ungefär det enda sättet du skulle få göra mitt hår ljusare på! hehe)

22:00

Hej lilla bloggen! gött hur bra jag uppdaterar, hur mår du? Jag mår bra, tack! Eller just precis nu har jag en såndär "åh, det är så synd om mig som sitter här helt ensam i mins säng med en klump i magen på en lördagskväll" känsla som är mer vanlig än ovanlig hos mig. Men det är okej!
Annars har det hänt lite sen sist, har hunnit med två veckors praktik som avslutades i fredags. Skulle egentligen ha vart tre månader, men nu ska jag börja på någon inspirationskurs(?) på folkhögskolan på måndag. Får väl se hur det går!
puss j

RSS 2.0