23:53

Så var man visst 20 då!


11:05

Ligger och snorar i sängen, är sjukt hungrig men för trött för att gå upp... Sen är jag lite stressad över att min lilla bebis är inne på operation( knipsar kulorna hehe)
Men annars mår jag rätt bra!!! :)


01:19

Är så jäkla yr i skallen och vet inte om det är för att jag är trött eller om det är tack vare nagellacksångorna jag precis har andats in? Kan liksom inte försöka sova heller för det har inte torkat än...
Sista skoldagen imorgon innan lov. Eller, skoldag och skoldag, blir först klassmys med fika och julklappsbyte, sen avslutning+jullunch. Inte speciellt ansträngande alltså!
Ska bli så skönt med lov!!!


17:43

Är så förbaskat trött! (ovanligt...) Försöker orka ta mig till duschen för att utrota mitt snuskhår, men vill inte störa söthunden som för en gångs skull är rätt lugnt. Han sover. På min fot. Känns ju inte schysst alls att väcka honom, så jag väntar lite.
Två dagar kvar sen lov!!!! Går dock bara mellan tre och fyra imorgon hehe. Ska bli så skönt att få vila upp sig lite!


22:55

Var hemma från skolan idag. Ligger i soffan och snorar nu, men det är ändå mycket bättre så jag ska dit imorgon. Är sista entreprenörskapen innan lovet, så lär ju gå!
Känner mig stressad igen och vet inte varför???
Ska lägga mig och läsa ett tag innan jag försöker sova. Började på en ny bok igår, Divergent. En dystopi, gillar det jag har läst och hoppas att det fortsätter så!

22:49

Har precis myst ner mig i sängen med en värmekudde. Är.Helt.Slut. Tung i skallen och trött i hela kroppen, kanske är det för att stressen över skola och behörighet är över? Vet inte. 
Tur att jag börjar klockan 11 imorgon iaf! Är iofs lucia tidigare, men skippar nog den så att jag får lite sovmorgon.
Ska strax sova, ska bara försöka varva ner lite till bra musik först.
Godnatt!♥

17:39

Behörighet i SvenskaB
Behörighet i EngelskaB
Behörighet i MatteB
Behörighet i SamhällA
 
Är man grym eller är man grym?!?!? :DDDDDDDDD

23:31

Andra gången den här terminen som jag lämnar in något som jag mår fysiskt illa av att läsa. Men jag vet ju att om jag hade forstatt skriva så skulle jag bara ta bort allt och få lov att börja om från början, och det skulle ju vara dumt när det bara är en halvtimme kvar innan det måste vara inne.
Så nu har jag skickat. Och hatar mig själv lite för att det var så dåligt.
Men det är ju åtminstone gjort...

17:48

Jag tror nog att jag är sämst i världen på att plugga! Hat suttit och glott på tre meningar hela dagen och kommer verkligen ingen vart. Deadline idag, ska alltså skickas in om sex timmar. Älskar att skriva uppsats...
Ser fram emot den här kvällen! :))))))

15:27

Jag har konstant svid i mina ögon och har typ börjat grina helt plötsligt flera gånger den senaste timmen. Sjukt. Alltså, inte grin för att jag är ledsen utan det bara börjar rinna utan att jag fattar något???
WIERD
Jag längtar tills ikväll då jag ska mysa i soffan och äta godis i min ensamhet. Forever alone:)))

00:21

Torsdag. Fast det är ju inte det längre.
Är bara trött hela tiden och har en kul klump i magen. Orkar inte att jag inte fattar någonting, att jag inte kan vara smart, att jag inte kan veta. 
Alltså, är påriktigt så jäkla stressad över att inte veta! Inte veta vad jag vill göra med mitt liv liksom. Jag ska vara klar med skolan om ett år, och sen då? Vad händer då? 
Dör lite inombords varje gång jag tänker på det...
Önskar att jag var bra på något, att jag tyckte att något var kul, vad som helst! Bara jag hade en liten aning så skulle det kännas bättre. Men så är det ju såklart inte...

21:51

Så var man stressad över plugg igen. Ovanligt...
Men sista veckan nu, ska fan klara det! Sen är det loooooooov.

18:38

Myser i soffan med världens bästa hund. Vi försöker peppa oss för att gå ut i kylan så att han får pinka lite. Känner oss inte så sugna dock. Tur att Dex inte gillar kylan nå vidare han heller, då slipper vi gå så långt!
Ska försöka orka krypa ur filten nu. Snart.

RSS 2.0