16:13

Jag ligger i soffan och funderar på om jag kanske ska klä på mig snart.
Har sjukt ont i handen också, ingen aning vad jag har gjort eller så, men måste typ ha hänt när jag sov. Gör iaf apont när jag rör på den ibland.
Lördag idag, jag hoppas på att hinna leka med någon fin vän. Så håller väl tummarna för det!


20:17

Firar första dagen av påsklovet i soffan med värdens sötaste hund. Skulle vara ännu bättre om man hade lite godis... ehehe
SKÖNT MED LOV!
Saker som måste hända på lovet:
-Gå på Hungergames, har fortfarande inte sett den, katastrof! (VIKTIGAST TYP)
-Leka med mina vänner.
-Mysa med syster när hon kommer.
-Plugga:(:(
-Sova!!!

18:49

det är inte kul att jag inte längre är en "jag kan äta vad jag vill utan att gå upp i vikt"- människa.
DET SUGER RENT UT SAGT!
kommer aldrig bli smal igen, är för slö:( haha
(och en för stor gottegris.)
buhuuu

17:55

MEN KAN JAG BLI FRISK NU NÅGON GÅNG? ELLER SJUK? ORKAR INTE VARA MITT EMELLAN MER! KAN MIN KROPP BARA BESTÄMMA SIG?
(kul att jag fick lov att googla om det heter emellan, i mellan eller bara mellan. Alla tre låter sjukt konstiga för mig nu... Fick alltså inte något svar. Om jag ska vara ärlig så orkade jag inte leta så noga heller.)

Ja, somsagt så blir jag aldrig frisk eller sjuk. Bara en sån där dryg blandning när man är trött hela tiden och har småkänningar i halsen/bröstet mm. Och det är väl skoj? NÄÄÄÄ.
Jag försöker jobba på i skolan iaf, har en uppsats i samhällen som känns lite jobbig just nu, men hoppas jag fixar den.
Annars MÅSTE jag sluta äta så mycket socker/annat onyttigt. Min stackars kropp mår ju inte bra för fem öre. Synd att jag är en sån tjockis innerst inne bara.
Jaja, snart är det lov iaf, vilket ska bli SÅ skönt. Behöver vila. Mycket!

01:36

Varför är man alltid vaken så länge att det känns som om man ska svälta ihjäl? ALLTID.
(speciellt kul när man har nattandställning. hett, i know.)
GODNATT PUSS

15:25

FREDAG. Så jäkla skönt. Vet dock inte vad jag ska göra i helgen, men det lär jag väl märka snart!

23:02

Stressen när man ligger i sängen med datorn och vet att man borde sova för att man måste upp 6 imorgonbitti för att hinna duscha innan skolan, men inte orkar lägga ifrån sig datorn.
Hur kan man inte orka försöka sova när man är såhär trött? Förstår inte...
Jag vill ha sommarlov nu, även om jag trivs bra i skolan och sådär, så stressar jag upp mig så jäkla mycket över småsaker som inte ens har någon betydelse. Stressad för minsta lilla och man har liksom inte någon ork över till något annat än att längta till sängen. Och sen när man väl är där så orkar man inte ens försöka sova? Det är stört.
Jag undrar om min hjärna funkar normalt? Inte bara för det här, men allt annat också. Varför har man en hjärna om den ändå bara gör allt mycket svårare än vad det är? Om man ändå inte kan komma fram till vad man vill, vad man gillar, vem man är?
(okej, vart kom det där ifrån? inte direkt vad jag hade tänkt skriva. undar om jag skrivit ett enda inlägg på den här bloggen utan att klaga? förlåt.)

00:01

Måste sluta med en massa och börja med annat. Tänk om allt bara kunde vara enkelt och man klarade av att göra precis allt man vill, som man vill. Men det funkar ju inte så, så man får kämpa och försöka och faila och börja om igen.
Måste bara bli bättre på att ta tag i saker så ska det nog blir rätt bra.

12:37

Ska bara testa om detta funkar. Skaffade precis blogg.se appen så måste ju prova och se!

 


15:36

Gött hur tråkigt man har det!
Kanske borde skaffa kompisar som precis som jag inte har något liv och aldrig gör något på fredagar(eller någon annan dag för den delen). Då kan man ju tvinga dom att sitta i soffan med en och göra ingenting tillsammans ist. Och äta massa gott såklart. Det skulle ju vara rätt fint!

01:31

Tur att man har en blogg som man aldrig säger hej till!

Jag har lov och det är skönt. Mindre skönt dock att jag gjort absolut ingenting med min lediga tid. Sovit ungefär. Hängt i soffan. Varit trött. Sånt där skoj man gör när man inte har något liv ni vet!

Sitter just nu och kollar på tv, väntar på att Supernatural ska börja på 5an. Har redan sett det, men det är ju faktiskt en av mina bästa serier, så spela roll om det är första eller hundrasjuttioelfte gången man ser det. Är så jäkla trött bara... Men först kolla, sen sova!
puss j

RSS 2.0