10:20

Tja!
Sitter atm i Johannas soffa och bara slöar. Ska väl strax göra iordning mig eftersom att jag ska med tåget som går 11.52 typ. Undra hur mycket försenat allt kommer vara??
Jag är trött, trött, trött men annars är det rätt bra.
Var ju somsagt på bio i lördags och den var grym! Jag längtar tills nästa del som tusan nu faktiskt. Fatta att jag typ hatade Harry Potter förut. Hur kunde jag?!
Nu ska jag typ kika lite tv eller något ett tag.
puss j

19:12

Idag har vi vart och kollat på våran syssling när hon hade sin första konståkningstävling. Hon var superduktig och vann sin grupp:)
Om någon timma nu så drar jag på Harry Potter med Johanna, awesomeness!
puss j

14:57

Tjena,
min dator har typ fått något fel och det suger balle. Men just nu är jag hos Johanna i några dagar så kan jag ju iaf sno hennes dator lite då och då, som tur är.
puss j

05:20

Och bara sådär så var klockan helt plötsligt morgon.
Och bara sådär så har en hel natt gått, med för många tankar och för mycket ångest.
Hur kommer man ur någonting som man inte har någon aning om hur man fastnade i?

03:15

Alltså, varför är jag fortfarande vaken?

02:55


Nu har jag precis kikat klart på första säsongen av Supernatural. Vet inte om jag ska börja på andra nu eller om jag ska sova. Borde sova, jag har ju faktiskt redan sett alla säsonger några gånger, men det är ju så bra!
 Vi får se hur jag gör, sjukt hungrig är jag i vartfall...


17:21

Idag har jag spenderat hela dagen i sängen, igen. Ska nog snart kolla på några Supernatural innan jag måste fixa mat tills papi kommer hem.
Jag har mått sjukt illa idag, mår ju iofs alltid illa, men idag var det liksom extra mycket. Kände verkligen att jag höll på att spy= en grinande tjej. Men nu är det lite bättre tror jag.
(förresten så skulle jag nog aldrig kliva ur sängen om inte mina föräldrar blev så irriterade på mig när jag aldrig går upp. Jag ♥ min säng.)
puss j


20:06

Jag är hungrig fast jag nyss åt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen spenderas kvällen, precis som resten av dagen, i sängen framför Supernatural S1.
puss j 

00:30

Jag önskar att jag kunde vara på bra humör någon gång. Det är fan inte kul att vara inne i mitt huvud.

04:11

Kul att man vaknar av att elementet luktar bränt var och varannan natt.

22:55

Igår kom jag ur sängen vid sju, på kvällen, och idag vid tre. Jag är så jäkla lyckad...
Håller fortfarande på att kikar Vampire Diaries S1. Det är snö ute. Och jag vet inte någonting(som vanligt) jag vill så mycket, men är rädd för att inte klara av det. Bläääää.
Ska till jäkla arbetsförmedlingen på fredag också, fattar inte varför, så himla onödigttttt. 

20:20

Jag har precis bakat kladdkaka, så ska snart äta upp den(okej, kanske delar med mig lite till familjen...) och fortsätta kolla på Vampire Diaries. Har börjat kolla om från början igen för jag har inget bättre för mig. Och det är ju så jäkla braaaaaa!
puss j

00:30

Kollade nyss på Scott Pilgrim vs. the world, rätt jäkla awesome film. Se den!

21:19

Tja,
sitter i min ensamhet och kikar idol, jag är lite kär i Olle tror jag. Annars så har jag sjukt tråkigt. Och sen tycker jag det är läskigt att vara hemma själv (haha)
Nej, nu ska jag leta på någon film att kolla på!
puss j

19:43





Lite bilder från när jag var hemma hos min syster i helgen/början av veckan.
(oväntat att det enda jag tog bilder på var mat/godis/chips ungefär)

23:23

Jag är trött och jag mår illa och jag ska sova.
(förresten så är jag hemma nu, kom hem vid 18. värt att det tog typ tre timmar att åka hem, att det regnade när jag gick från bussen och att det har blåst helvete hela dagen.)
puss

RSS 2.0