01:30

Jag kollade precis på High School Musical 3, och jag grinade mig igenom hela filmen. haha, så jäkla typiskt mig. Tycker liksom inte ens att dom filmerna är bra, men ändå kollar jag.
Jag älskar att grina till filmer, det är så skönt tycker jag. Fast bara när man är ensam, annars är det pinsamt... haha.
Ska leta på någon mer "att gråta till film" nu. Funderar på att försöka dygna, men annars så sover jag efter the movie.
(om ni tycker jag är världens tönt som grinar til HSM(haha?) så kan jag ju säga att jag grinar aslätt till filmer när jag är ensam. speciellt på nätterna av någon anledning...)
puss j

18:53

Tja!
Vad ska man göra idag då? Känns lite som att det inte kommer hända så mycket. För alla mina två(!)
vänner är borta. Suger.
Vilket liv man har. Vilken kul blogg man har.
Förresten så fick jag tandställning nere i onsdags. Det har gjort skitont sen dess, men det börjar bli lite bättre nu. Det enda jobbiga nu är att jag har två grejer fastlimmade bakom tänderna uppe så att jag inte ska bita ner på tandställningen så att den går sönder. Det gör det jäkla svårt att tugga eftersom att jag knappt kan bita ihop tänderna. Men det ändrar sig väl sen, hoppas jag...
Det var väldigt kul att veta för er kan jag förstå.
Ska nog hoppa in i duschen nu tror jag.
puss j

23:11

Skönt med nystädat rum. Alltså, ni vill inte ens veta hur snuskigt det var innan jag tog tag i det... haha  Nu ska jag borsta tänderna sen tänker jag faktiskt sova.
Jag är fan rätt bra ibland!
puss j

16:34

Jag är duktig och håller på att städa mitt rum(som jag har sagt att jag ska göra i X antal veckor nu, men det är en helt annan sak...) atm så dammtorkar jag, eller precis just nu så sitter jag ju här. Men kände för en paus, jag har för mycket smågrejer på mitt rum(och ändå har jag ingenting) så det blir skitdrygt när man ska torka varenda liten sak.
Söndag idag vilket verkligen inte är jätte kul. Får se om jag hittar på något skoj senare, vädret är ju inte världens bästa om man säger så(men det är superskönt på nätterna, sov med täcke för första gången på jag vet inte hur länge inatt♥)
puss j

20:21

Har nyss cyklat fram och tillbaka till flängan med syster för att hämta hennes pojkvän. Jag hatar att cykla, man dör ju för det är så jobbigt! Nu ska jag tydligen käka tårta och sen ska vi nog kolla en film tillsammans tror jag.
Igår åkte jag, Johanna och Emma och kikade på Eclipse. Så bra, så bra!
tjaaaaaaaao♥ 

02:51





Jag bakade chokladmuffins idag:)

Ska upp om ungefär fyra timmar såatte... lär nog sova nu.
godnatt♥

23:57

Hittade några bilder i kameran...




I fredags gick jag och Emma ner till sjön och badade fossingarna. Sista bilden är på ett av alla tusen bett jag har på benen som råkade se ut som ett hjärta.(kanske inte syns så bra på bilden)


Då när jag dygnade(igår? förrgår?) bestämde jag mig för att jag skulle fota hela min dag. Ja, jag lyckades ju iaf ta ett kort på frukosten...


Så här snygg är jag just nu. Det blir man genom att inte göra ett piss med varken hår eller face efter att man har duschat!( jag kommer ångra mig bigtime att jag la ut den här bilden haha)


06:06

Här försöker man dygna once again... Dom senaste gångerna har inte gått så bra för mig kan jag ju säga. Har lyckats somna någon gång under dagen varje gång=hela dagen har sovits bort iaf. Lyckat!
Men nu ska jag inte låta mig själv somna förns ikväll. Ska gå och lägga mig tidigt också, typ nio/tio eller så:)
Idag ska jag i vart fall städa mitt rum(!!!!! har behövts sen jag kom hem från p&l ungefär. snusk,snusk) sen kanske det blir att sola/bada något om det är sånt väder.
Nu ska jag fortsätta kolla vampire diaries, vilket är precis vad jag har gjort hela natten-
puss j


03:08


City and Colour- The Death Of Me

(jag har no idea varför låten börjar om i slutet. nöt som lagt upp på youtube kanske?)

01:30

Jag mår så jäkla illa just nu! Orkar fan inte, kan det inte bara sluta:(

08:05

oj, här råkade man visst dygna igen!  Har spenderat natten gråtandes till fina filmer, med tankar som snurrar runt i skallen och ögon som knappt hållt sig öppna. Jag gillar att vara vaken på natten, det är någon känsla man får liksom... äsch, jag kan inte förklara. Mysigt är det, spelar ingen roll om man är på depphumör eller asglad. Det är mysigt i vilket fall. 
 Är superhungrig nu, så strax går jag väl ner och käkar lite frulle, sen får vi se vad dagen bjuder på. Jag hoppas på fint väder så jag kan doppa mig i poolen, det var ett tag sen nu!
puss j

02:30

Jag döööööör det är så varmt! Nu kanske ni tänker " ja men stäng av datorn då ditt dumma jävla as!" Då kan jag ju säga att det har jag också tänkt på, men jag orkar inte försöka sova. Jag hatar att bara ligga timme efter timme och vänta på att somna, verkligen hatar det! ( bu.fucking.hu! typ) (jag är på rätt bra humör, egentligen. jag lovar:)  
 Ska nog kolla på The Boondock saints 2 tror jag. Kikade på ettan igår och blev lite kär, rätt awesome film if I might say so! Tackar min syster som tvingade mig att lägga över dom, höhö.
puss j

(I know att jag lägger in på tok för lite bilder. Om jag var er så skulle jag inte läsa för att det ser så tråkigt ut. Sorry babes♥ jag har bara inget tålamod med kameran.)

00:20

En tjej har vart duktig och rört på sig hela två gånger den här veckan! Idag/igår blev det en cykeltur på två timmar. Jen tror jag tjejen heter.
(behöver ju inte skriva här att jag klagade sönder öronen på mami och papi i varje liten uppförsbacke, att jag trodde jag skulle spy x antal gånger och att min röv/mina ben/mina armar gör sjujäkla ont. näe, det behöver ju inte ni veta...)


22:42

Fan vad skönt att det har regnat lite! Hoppas det håller sig så här svalt nu, så kanske man faktiskt får sova någonting inatt.
Jag är förresten jättesugen på att börja kika på Pretty little liars! Men eftersom att jag är så duktig och inte laddar ner så sket väl det sig... haha
puss j

18:14

Jag har sjukt tråkigt. Vad ska man göra?! Kan iofs kolla på en film eller något, vädret tillåter faktiskt det idag. 
Hoppas på lite regn/åska ikväll också, känns som om det behövs. (näe, I'm not crazy, skönt med lite svalare väder ju)
puss j


21:03

Idag var jag till avesta med mor och far. Köpte lite träningskläder(?!) och ett par springskor(ja camilla, du inspirerade mig hah).
Nu kom jag nyss hem efter att ha vart ute och gått i ca 80 minuter. Varmt som fan, gissa om jag svettades? Svettas fortfarande, när jag har svettats klart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag käka lite melon framför någon bra film/serie innan jag kryper ner i sängen tror jag.
puss j

00:03


1.
jag hatar myggor/knott/bromsar 2. Det är ungefär femtioelvatusen grader varmt härinne. 3. Jag så sjukt jäkla trött på att vara ensam. 4. Jag har inte sett eclipse ännu!? Emma? Camilla?... 5. Min ("min") tv är helt störd, ena sekunden är det jättelågt ljud och andra ashögt, whats up with that? 6. Säger godnatt nu, imorgon ska jag gå upp i okej tid, ska. På riktigt den här gången...
(pic; har no idea where from)


10:39

Sitter och lyssnar på musik och fixar mig tillsammans med Camilla atm. Vi ska strax dra iväg för mys vid sjön med några vänner:)
Ni får ha en superfin dag!
puss j

15:39

Ska leka med finaste Camilla idag, känns super:) Borde kanske slänga mig i duschen snart så hon slipper hänga med en stinkbomb... höh.
puss j

20:35

Vad jag känner att jag behöver just nu;
-
nya toppenbra böcker att läsa
- flytt hemifrån(inte för att jag inte gillar att bo här, men det kommer aldrig bli något av mig om jag inte tar tag i mig själv. vilket inte kommer hända om jag inte verkligen,verkligen måste)
- börja springa
- ett jobb
- mindre sömn(eller, mer på nätterna och mindre på dagarna)
- ny fin musik

23:07

Har typ bara kollat barn/familjefilmer sen igår kväll. Började på kvällen med att kika på Hanna Montana the movie, sen idag har jag sett en barbie film, Bratz, Månprinsessan sen någon till tror jag. (+ några andra inte barnfilmer)
Sånt kul liv har jag, höhö.
Nu ska jag läsa lite vampire diaries (som jag redan har läst) innan jag hoppar i säng.
puss j


19:43

Jag är hemma. Kom hem igår vid två ungefär. 
Har haft några toppenbra dagar där borta med onda fötter och stekhett väder, det var fint. Med fina vänner och bra artister.
Såg the kooks, helt jäkla awesome! Har fan vart asglad nästan hela tiden.( vilket är rätt ovanligt för jag= typ världens surigaste unge!) Har tyvärr inga bilder från p&l, för jag hade ingen kamera med mig...
Sitter just nu och väntar på att min lillebror ska komma hem med chips, dipp och choklad till mig. Ska snart hoppa in i duschen, sen ikväll ska jag nog bara mysa framför tvn.
puss j

RSS 2.0