23:34

+ Min tandställning är borta och det tycker jag är superskönt!
-  Hur svårt det ska vara att komma på vad man vill, vem man är och allt såntdär.
+ Jag och mina brudar hade tjejkväll i lördags, som startade med tacos, sen blev det snack på golvet i värmeljussken, efter det blev det en liten utgång på hotellet här i hålan. Åh, vad dom är bra dom där tjejerna! Jag gillar hur man kan gå från att prata om någon väldans allvarligt/sorgligt/jobbigt till att sitta och fnittra på bara några sekunder. Det är så det ska vara! ♥
+ Att Peace and Love biljetten är fixad!

23:29

Hej på er söta!
Jag vet att det har varit tomt här ibland, och jag vet att det händer lite för ofta. Men jag vill ju blogga, jag tappar bara lusten lite ibland. Eller, egentligen är det inte lusten som gömmer sig utan det är så svårt att komma på något att skriva om bara.
Nu är jag tillbaka, iaf för stunden. Vi får väl se hur länge det håller i sig! höhö
puss j

03:10

Jag ligger nerbäddad i min säng och mår illa. Och tycker synd om mig själv. Som vanligt alltså. Så jäkla trött på mig själv är jag, om min hjärna bara kunde funka som alla andras så skulle nog lite vara lite finare att leva.

15:08

Igår kväll drog jag och Emma hem till Carro där det bjöds på tacos. Sen kikade vi på Pretty little liars (som jag har fått mina kära att börja kolla på nu!) och härjade resten av kvällen. Jag sov kvar där och det blev la inte så mycket sömn, jag och Carro fortsatte kolla till typ 4, och klockan var ställd på 9. Men det är lite fint med såna nätter ibland, och det är lite fint med såna här dagar efter när man är helt slut i skallen på ett konstigt skönt vis.
Idag ska jag nog bara mysa framför tvn. Och eftersom att mor och far jobbar hela dagen, så måste väl jag fixa mat till mig och skitungen. Blöäääääää, hoppas på att han är snäll och går upp på byn och handlar lite godis åt mig. Då kan jag fixa mat till honom. ehehe
Nu ska jag leta på något bra på tvn(fast det är fan inget bra......)
puss j

01:28



Nu har jag catchat up med Vampire diaries. Loves it! ♥
(sen mår man ju inte direkt dåligt över att glo på snyggingen här ovan, bara en bonus liksom. rätt stor bonus. när han är utan tröja och sådär. speciellt när han är utan tröja. ja, ni förstår nog.)

RSS 2.0