01:32

Sitter i soffan och grinar.
Kollade nyss på en dokumentär, Bully, på svtplay. Alltså, jag mådde så jäkla illa i början att jag inte visste om jag skulle kunna kolla klart! Så jäkla hemskt!
Ååååh, hatar människor! Speciellt vuxna som inte gör ett piss!!!!!!!
KAN INTE ENS SKRIVA FÖR ATT JAG BLEV HELT MOSIG I SKALLEN AV ATT KOLLA
Se den (ladda med massa snorpapper), den finns bara tillgänglig i typ en eller två dagar till.

22:28

Är fortfarande supertrött? Känner mig typ sådär som man kände sig när man var liten efter att man hade vart på badhus ni vet? Helt slut och tung i kroppen med lite blött hår. Men ändå har jag inte gjort ett piss idag?
Jag var i skolan i en timme, sen pluggade jag samhäll hemma i två timmar. Annars har jag absolut inte gjort något. KNÄPPT tycker jag!
Jag är förresten aphungrig också, men orkar liksom inte fixa något att äta. Ska ändå snart sova tror jag, fast jag vill inte gå och lägga mig för jag vet inte riktigt när jag börjar imorgon, och om jag börjar på förmiddagen så vet jag inte om jag ska plugga hemma eller inte? Och min hjärna är inte riktigt med så jag känner mig bara lite efter. 
MEN, imorgon är det helg! Då får jag sova hur mycket jag vill♥

12:48

Är redan hemma från skolan, så skönt!
Fast, jag måste ändå plugga samhäll i två timmar här hemma eftersom att läraren blev sjuk... Men det ska nog gå bra, är iaf bättre på att få något gjort hemma än i skolan så!
Tänkte ta pluggandet under de timmar vi egentligen skulle haft lektion (13-15) så har ungefär 12 minuter på mig att slöa! höhö

22:49

Sitter i soffan och är typ sketa trött. Fattar inte vart tröttheten kommer ifrån?!?!
Skönt att jag iaf har sovmorgon imorrrrrrn(som varje torsdag, älskar nog mitt schema för det mesta ändå<3)
Fattar inte varför jag bloggar när det enda jag har att säga är att jag är trött typ. Men det kan ju alltid vara skoj för er att veta! heheh...
Har ätit jävla godis också, är inte så duktig på det här med att minska på socker har jag märkt........MEN jag är ju rätt grym på andra saker, typ som att sova och vara lat och kolla på tv/film/serier. Så det så!
Ska fixa mig för sägen nu sen ska jag göra en av grejerna jag nämnde ovan som jag är bra på. Undra vilken???

20:00

Hallå,hallå!
Har haft en riktig tröttdag idag! Känner mig superseg i skallen. Men det är rätt mysigt ändå, man kan typ inte tänka så mycket. Kanske mindre bra när man är i skolan dock, där kan man ju behöva använda den där lilla ärtan man har i skallen! Men det har gått bra ändå. Är så glad att jag har börjat skolan, är så jäkla skönt! Jag vet liksom vad jag ska göra i ett år+några månader framåt! Klart det är jobbigt ibland, men det tycker väl ungefär alla som går i skolan så.
Snart blir det tvmys och godis, gött!

22:45

hehe, ååååååh, är så tröttttt. och typ stressad? ångest? ni vet såndär oskön känsla i magen när något känns fel eller jobbigt typ, fast jag vet inte vad. Ovanligt va?
Vill inte gå och lägga mig men måste ju typ, har ingen skjuts till skolan imorgon (sadface)......
Varsågod för ett positivt inlägg ännu en gång! Förstår om ni blir lyckliga av att läsa min blogg, den äger ju verkligen! :)))))

14:08

Sitter här och känner mig stressad för att jag ska på kulturnatten i Västerås. Har inte ens klätt på mig och ska vara klar om mindre än två timmar,orkar inte... Vill helst bara ligga i soffan framför tvn hela dagen, inte komma hem efter ett inatt........ 
Hatar mitt stressknäpp. bläööööölöäöä
Ska typ försöka göra iordning mig nu.

14:28

Borde skriva en krönika men sitter och letar efter något att baka istället. Och läser bloggar. Ooops. 
Sjukt hungrig är jag också, fast jag åt för typ 2 timmar sen... 
Nu ska jag ta och baka något, om jag hittar något gott recept. typ småkakor som man kan slänga in i frysen, mmm...... Det är ju det bästa, kakor direkt från frysen, så jäkla gott!!!!!
 

22:55

Tja! 
Sitter i soffan och snorar och hostar, kollar på blocket efter söta hundar(ovanligt) och väntar på att mor och bror ska komma hem från akuten. Stackars lillebrorsans knä vek sig när han spelade innabandymatch tidigare idag, hehe.
Som det känns just nu så ska jag väl inte till skolan imorgon heller, om det inte händer något mirakulöst under natten vill säga!
Ska väl snart gå och lägga mig (måste bara slänga undan alla kläder som ligger på sängen eftersom jag bara kommit halvvägs med garderobsrensningen och sen bädda rent...) och hoppas på att jag får sova hela natten inatt!

23:35

Men tror ni inte att jag blev sjuk då!? nää?nää?MENJOOOO!
Halsont, snor, slem och hosta. Och lite feber till och från. Så.jäkla.kul!
Extra kul att det alltid ska bli värre när man ska sova, så att man inte kan göra det typ! + att jag har missat två skoldagar, känns inte alls bra....
Nu ska jag typ sova så att jag kanske kan vakna frisk imorgon? Snälllllllla?

22:25

Har vart ute och gått med Emma ikväll, det känns att det börjar bli höst.. Efter vår mysiga promenad så klämde vi en pizza framför tvn hehe, oops! 
Nu känner jag att jag börjar få ont i halsen vilket inte känns helt okej. Håller tummarna för att det ska ha försvunnit tills imorgon!
Ska strax försöka sova och hoppas på att den här tröttheten kanske försvinner eller åtminstonde förminskas lite snart!

23:02

Grinade nyss ihjäl mig till det sista avsnittet i Sherlock säsong 2.
Nu är jag typ tom.


17:30

Tja! 
Nu kämpar jag faktiskt på i skolan på riktigt. Eller kämpar och kämpar, har för första gången pluggat hemifrån idag... Men det gick ju iaf bra och alla uppgifter blev gjorda!
Det enda jobbiga just nu är att jag känner att jag inte har någon koll på vad jag vill göra för projekt. Har sagt att jag ska göra en film men vet inte om vad, så måste komma på ca. 4 frågor/ämnen tills på fredag, och jag bara känner hur det gnager i magen på mig. Hatar min dåliga fantasi/kreativitet. 
Nu ska jag laga mat och sen kanske baka något gott till en kväll framför tvn. (fast jag vill inte, äter bara massa onyttigt hela tiden. INTEOK, inte ens när man är duktig och pluggar. skulle behöva vara ett lättlurat litet barn som trodde att man bara får ätta gottesaker på lördagar!)
 

RSS 2.0