17:00

Fetaste huvudvärken och jag är inte på humör alls. Rätt säker på att jag har feber också. lovely...
Hoppas ni söta har en toppen lördag iaf♥
puss j

03:23


pic;me/gammal som gatan
Jag hatar att det fortfarande är precis likadant...

00:44

Hej och hå! Det blev visst att jag kollade på tvåan också. Så kan det gå...
Annars har jag typ sjukt ont i munnen, det svider som fan, speciellt när jag äter någonting. Jag tror fan jag dör snart! Sen har jag typ blåsor på tungan+ att jag såklart har lyckats bita mig flera tusen gånger i tungan/kinderna. Helt weird.
Ska kika färdigt filmen och efter det är det bums i säng. Eller, iaf ska jag försöka att hoppa i säng på en gång. Vi vet ju alla hur det brukar gå, hehe...
(jag vet hur tråkigt det är att läsa inlägg utan bilder, sorry sötnosar)
puss j

21:27

Hello my dears!
Fick helt plötsligt värsta rycket att jag bara måste kolla på En Prinsessas Dagbok. So here I am... Jag har ingen aning om varför egentligen, det är ju inte direkt den bästa filmen jag vet. Menmen, ska väl fortsätta kolla på the movie nu.
puss j

00:47




22:09

• Jag svälter ihjäl/vill inte äta såhär sent.
• Mensvärk suger!
• Jag vill åka till London, typ nu.
• Jag är sjukt trött på Norberg, och allt som hör till.
• Jag vill ha/behöver ett jobb, så sjukt mycket.

(okej, fan vad bitter jag låter. jag är rätt glad faktiskt. är bara trött/uttråkad. puss babes♥)

19:01

Jag försöker lära mig dricka te utan socker, det är inte jätte gott. Nog för att jag har lite socker i men inte 7 skedar som jag brukar, det är snarare 1,5. Does not taste as awesome as usual, men jag kan leva med det.
Jag försöker bli lite nyttigare, går inte superbra direkt. Jag åt nyss en bigass chokladmuffins med grädde, jag drack dricka till maten, jag har bara ätit två gånger idag.(frulle+kvällsmat)
Jaja, jag försöker ju iaf. Inte jätte lätt för någon som får typ dampryck såfort den är sugen på något... Men det ska nog gå bra tillslut, menshumör gör inte det lättare precis, men det ska gå bra. Måste.
 Sitter och kikar på curling just nu, man skulle kunna tro att jag är världens sportnörd så mycket os som jag har kollat på. Och jag tycker faktiskt att det är rätt kul, vilket är helt otroligt. Okej, allt utom hockey iaf.
+ att nu är jag assugen att börja på någon rolig sport, fast jag vet inte vilken. That sucks.
later!♥
puss j

18:28

okej, en dålig grej med att sitta på golvet; min rumpa har somnat! eller okej, det är väl typ svanskotan eller något. men same shit. sjukt obehagligt iaf...
tjahej!

17:53


tog nyss/har inte ändrat ett piss
ya, nu har jag precis städat klart. Eller, jag har hunnit spela lite nintendo ett tag också hehe.
Lite väl mörkt för att gå ut och fota nu, så det får jag väl ta någon annan dag.
 Nu sitter jag på mitt golv, haha, jag tycker det är sjukt skönt att sitta såhär i mörkret med ett mysigt täcke runt sig och bara lyssna på musik. Just nu är det kings of leon som spelas, lovely.
puss j

15:42

 
Egentligen så är jag sjukt sugen på at gå ut och fota nu innan det blir mörkt.(bilden ovan tog jag precis genom mitt fönster, hur mysigt mycket snö?!) Men jag måste verkligen städa mitt rum. Får väl se när jag städat klart om det fortfarande är ljust ute så kanske jag sticker ut en vända då.
Nu ska jag sätta igång lite musik sen städa arslet av mig!
puss j

02:17

+jag gick upp innan 10
+jag har vart ute och gått
+vampire diaries
+druckit massor med vatten

-huvudvärk
-har druckit en hel dricka själv typ
-snor
-det överkalla vädret

00:40

Okej, så jag rensade lite granna i bloggen vilket säkert många av er inte ens märkt, men det känns bättre så. Har en jäkla lust att skaffa en ny design också, men jag vet inte. Jag är inte så bra på det där, vi får se hur det blir helt enkelt!
 Always in the middle of the night, jag vet. Får alltid såna ryck på nätterna, det är då jag tänker "imorgon ska bli en bra dag. Jag ska gå upp i tid, jag ska gå ut och gå. Jag ska vara någon. Jag ska klara det. Jag ska." Och faktiskt tror på mig själv. Men ja, när det väl blir dag igen så spricker det.
Den här gången måste jag klara det. Jag vet ju att jag inte kan fortsätta såhär föralltid. 
Imorgon ska jag börja om, jag måste. 
stay strong
puss j

23:12

Okej, för att sluta tänka på det vi inte har, så tycker jag vi tänker lite på dom bra sakerna med dom fantastiskt fina människor vi faktiskt har. So here we go!
Vi börjar med mah family
♥ Min söta lillebrors kinder/hals ( ya, i get that it sounds wrong. men jag vet ingen som inte gillar)
♥ Min underbara syster som alltid gör det bästa hon kan
♥ När jag och mami går ihop och tvingar pappa kolla på något annat än sport
♥ Att mamma ofta berättar hur mycket hon älskar mig, även fast jag knappt säger något tillbaka hälften av gångerna
♥ Min otroligt starka pappa
♥Att dom fortfarande finns där, efter att jag har misslyckats om och om igen. Att dom står ut med mig fast än jag är så otroligt elak/orättvis/tjurig/egoistisk/mm. Att trots allt, så vet jag att dom älskar mig.
 JAG ÄLSKAR ER

Sen måste jag ju bara skriva lite om min finaste vän, Camilla. Även fast vi inte träffas så ofta, så betyder du otroligt mycket för mig. Bara att veta att du finns där om jag skulle behöva dig gör mig mindre rädd, mindre ensam, starkare. I love you söt♥ Kom ihåg att vad det än är, så finns jag right here.

20:36


Neverstore- Get A Life

Köpte neverstores nya skiva igår, och gissa om jag är sugen på att se dom igen nu eller? gaah♥

RSS 2.0