11:56

Bästa bloggen ever här typ.
Jag har vart hos min syster i några dagar. Jag och min lilla bror(som fyllde 18 i lördags!!!) följde med henne och Fredrik hit i söndags. Har shoppat lite och myst en massa. Idag är det dock dags att åka hem. Saknar min tandställning som jag glömde i min stresspackning... Hoppas jag fortfarande kan ha den. Annars är jag ungefär sämst!
Nu ska jag hjälpa min kära syster med disken eftersom att jag är så snäll!


23:45

Var inte i skolan idag heller. Känner mig sämst som får mer frånvaro. Vill ju inte! 
Men ska dit imorgon iaf, även fast det är utvärdering av veckan och jag inte har vart med. Men som sagt, inge mer frånvaro.
Annars så har det snöat idag. Jag har ätit tacos. Försökt hjälpa till att städa men har varit för trött. Kollat lite på tv nu på kvällen.
Börjar kvart i tio imorgon, så nu ska jag försöka sova lite.

22:35

Har nyss grinat lite framför glee och nu är det tydligen uppehåll i flera veckor?!?! Så kan dom ju inte göra mot stackar mig!!!!!
Ska typ försöka sova snart. Har vart hemma från skolan igår och idag, så måste dit imorgon. Vill inte ha nå mer frånvaro. Det enda som suger är att vi har temavecka och under dom här dagarna jag har vart hemma så har alla andra blivit indelade i grupper där dom har gjort någon uppgift tillsammans. Den ska dom typ göra klart imorgon, så jag har ingen aning om vad jag ska göra/vart jag ska vara någonstans. SKOJ.
Men snart har jag lov!!!

21:17

Har hållt på i rummet hela dagen typ. Har målat klart alla väggar, så nu är det bara tapeterna kvar! Längtar ihjäl mig ungefär! 
Som om jag inte har målat nog idag så sitter jag och målar naglarna nu. Första gången på hur länge som helst. Är som vanligt smart och gör det när det nästan är dags att sova... 

21:52

Och där kom den där jobbiga känslan i magen igen! Tur man har som aldrig blir stressad av småsaker...
Älskar mig själv!♥

16:27

-jag svälter ihjäl. är så hungrig att det känns som om jag ska svimma typ.
-har haft världens hårkris idag. trodde att jag skulle tappa allt hår pga en fet tova. har aldrig någonsin haft en så jäkla omöjligattfåuttova i mitt liv. var typ som en dread fast med löst hår som knytits ihop med topparna??? fattar faktiskt inte ens själv hur det gick till... HEMSKT var det iaf. föreställde mig typ ett liv som flintskallig.
-har temavecka i skolan med start på måndag och jag är inte pepp alls.
+det är lördag och jag ska mysa framför tvn med godis och min fina familj.
+har börjat med renoveringen av mitt nya rum(har som projekt på entreprenörskapen att göra det, så jäkla värt!).
+har världens sötaste och bästa hund, även om han är lite störd i skallen.
+får snart träffa min bästa syster!
+det är snart höstlov. kommer precis i rätt tid, behöver vila lite från skola och plugg.
+det är snart("snart") jul och jag längtarrrrrrrrr av någon konstig anledning jättemycket? men fatta liksom mysigheten? ååååh:))))

22:53

Okej, känner mig faktiskt lite lättad över att samhällsgrejen vart klar och inlämnad i tid. Även om den sög, men vem bryr sig?(jag tydligen....)
Nu sitter jag och kollar ikapp Xfactor(har spelat in) med kokosolja i mitt stackars torra hår. Ser typ ut som om jag har smör i hela huvudet! :))))) Borde egentligen tvätta ur det typ nu, men gör nog det imorgonbitti eftersom att jag är så fräsch! hihoheheha
 

00:30

Är typ åksjuk pga läst för mycket bloggar+trötthet.

18:39

Jag mår typ fortfarande dåligt för att min samhällsuppgift var så kass. Fast det värsta är över iaf, att folk skulle läsa den(tror dock inte att så många orkade läsa eftersom att det såg så jäkla tråkigt ut! :)))))) ) 
Nu är det bara att vänta och höra vad läraren tycker... Antagligen att det var sämst..............
 

00:41

Alltså, har skrivit ett A4 nu och vet inte om jag är klar eller inte. Kommer inte på något mer. Men det känns som om det är för lite fakta och för mycket jag, jag, jag.
Dör. Svettas typ för att jag blir så stressad och irriterad över hur kass jag är? Men jag har ju iaf gjort någonting. Tänk positivt.

22:33

Känner mig sämst som inte har pluggat någonting idag. Kommer få lov att sitta uppe hela natten eftersom att uppgiften ska in imorgon. Jippieee! :(((
Är ju så trött..............

18:03

Känner mig som världens sämsta för jag har inte pluggat ett piss i helgen. Men jag är bara så jäkla trött, orkar verkligen ingenting! Kommer alltså ha världens stressvecka nu bara för att jag är slö...

14:31

Men kan jag få vara kille för några dagar nu eller?
Orkar inte! Ligger nedbäddad i soffan och tycker synd om mig själv för att jag har så jäkla ont i magen:(


23:29

Kan knappt hålla ögonen öppna och mår jätteilla för att jag vet hur mycket plugg jag har som skulle ha behövts göras typ helst igår.......... ååh, hatar att jag låter mig själv komma efter med uppgifter!
 Annars har jag haft två bra kvällar på rad då jag hunnit träffa mina saknade! ♥
 

22:06

Jag ligger i soffan(har bott här idag) och gör absolut ingenting. Eller, tvn är på men det är inget bra alls som går nu... så sitter jag ju vid datorn också, såklart. Men annars typ inget. 
Ska i alla fall till skolan imorgon, börjar 11. Gött med lite sovmorgon. Mindre gött att jag har två lektioner som jag är sjukt opepp på just nu:matte och samhäll.
Ska försöka orka gå upp för trappen och gå och lägga mig nu typ.
godnatt på er................................
(känner att jag skriver som en treåring typ när jag bloggar. men det kan ju kanske vara FINT också..?)

17:33

Alltså, det enda jag tänker på är mat. Och godis. Och ja, sånt som man kan äta typ. Undrar om jag är helt normal i skallen? Har alltid varit så. Kan liksom sitta och äta och tänka på vad jag ska äta ikväll/imorgon/i helgen. Gör det ungefär jämt. Mina föräldrar blir typ helt knäppa på mig när jag frågar vad vi ska äta när vi redan sitter och äter, hehe<3333
Längtar liksom tills jag ska äta glass och chokladsås framför glee ikväll, dör lite för att det är flera timmar kvar...
hihohohih, tur att jag inte är konstig eller så! :)))))))))))

22:48

Har feber, borde sova och har en massa plugg jag borde göra men inte orkar ta tag i. Och så börjar jag åtta imorgon...


22:00

Var tydligen en mycket sämre människa idag än igår. Har inte pluggat ett piss... 
Just nu väntar jag på att mamma ska höra av sig sen ska jag gå och möta henne när hon kommer från jobbet. Kör Dexters sista runda samtidigt. Kul att gå ut och gå med en mörkrädd hund <333333 ehe
Ska kissa nu så att jag är redo när mor hör av sig!

13:47

Ligger i soffan och slöar, borde plugga. Har en uppgift som skulle in för någon vecka sen som inte är gjord... Kasst av mig. MEN jag var iaf duktig igår och gjorde klart och skickade in den uppgiften!! Stolt! Hehe.


13:48

Pluggar och fryser ihjäl. Känner mig superduktig som faktiskt har lyckats börja skriva och inte har fått någon ångestattack över uppgiften än! :):):):):))))))
(deadline idag, började för typ två timmar sen, hehehe)

22:58

Känner att jag har världens roligaste helg framför mig, det enda jag kommer kunna göra är att plugga... :(
Vill inte!
 

15:38

Alltså, jag är så jäkla trött!!! Man kan ju börja undra om jag bara har en blogg för att kunna berätta för er att jag är trött...
Förresten så började Glee på 11an igår! <3 I've missed it so much!!!!
Skulle skriva något annat nu, men glömde bort det efter typ en sekund? Börjar bli gammal...


23:20

Men ja, om man ska andas lite kanske? Sluta stressa så mycket inne i lilla hjärnkontoret? 
Kan ju tydligen inte bestämma över min egen kropppppp.
ANDAS. STRESSA INTE. Så bara gör den tvärt om.... hehe, men kul! Tack!
eeeeeeh, nu ska jag tvinga mig själv att sova även fast jag börjar ett imorgon.......................... 

RSS 2.0