23:45

Jag bara kämpar på i skolan... Nejdå, vi har inte ens börjat gå på schema än, igår och idag har vi gjort filmer. Men imorgon så, då börjar skolan på riktigt. Det allra sugigaste är att jag börjar 8 på onsdagar. Sjukt jobbigt sen när jag måste gå till skolan. Fast jag ska ändå inte klaga, har ett rätt apskönt schema ändå, så jag ska nog vara glad. Det blir säkert toppen bra det här!
Idag har jag förresten spelat bowling med mina syskonn och farfar. Det var kul, men jag var inte så jätte grym. Dock var det jag som gjorde den första striken så det var ju rätt duktigt av mig! (även om den också blev min enda...)
Har setat och läst massa bokbloggar nu och är apsugen på att läsa massa, måste gå till biblioteket någon dag snart!
Godnatt!

17:49

Jag är helt sjukt trött. Ligger utslagen i soffan efter en dag ute i solen med skolan. Klassen fixade en femkamp för resten av skolan och så grillades det lite korv och sådär. Fick dock världens huvudvärk utav värmen, så därför ligger jag här nu istället för att vara ute i det fina vädret.
Annars känns det bra att ha börjat skolan, inte lika jobbig som jag trodde det skulle kännas, men vi har ju inte börjat gå på schema än heller så...


23:10

Hänger i soffan men ska snart gå och lägga mig. Har sjukt ont i en punkt på ryggen och det är störande.
Idag har jag målat lite och hjälpt till med staketet, vill att det ska bli klart nu så att smitar'n kan springa fritt ute på gården!
Var förresten och hälsade på Johanna i början av veckan. Hela familjen åkte dit i söndags och sov där, sen stannade jag och Poppe kvar tills på onsdagen. Det var mysigt! Har saknat min fina syster!♥ (hoppas du kommer hem en sväng snart också, annars blir det spö!)
Imorgon ska jag väl fortsätta att hjälpa till med staketet så att det blir klart någon gång! 
Sen måste jag ju försöka hinna med att leka med mina fina, känns som om det var länge sen nu!
Börjar förresten skolan om lite mer än en vecka, är inte direkt sådär jättesugen på det...
 

00:59

oj, jag har visst en blogg. 

RSS 2.0