15:17

Sitter hemma hos min syster i Eskilstuna, har vart här sen i fredags. Blir nog kvar tills imorgon eller på tisdag tror jag.
puss j

00:14

Tja, idag(igår/torsdag/whatever) så blev det en sväng till Avesta med mami. Jag köpte två nagellack och lite underkläder(tror det var allt?)
På kvällen kollade vi på film tillsammans, the last song, och jag grinade lika mycket som första gången.
Borde gå och lägga mig nu, för imorgon drar jag till E-town igen för att hjälpa till med flyttstädning.
puss j

22:42

Två dagar i Eskilstuna och hjälpt med flytt + en dag med en liten bror som fyllt sexton är vad som har hänt hittills i veckan.
Nu lyssnar jag på Kings of Leons nya och njuter. Väntar på ett Glee som jag ska kolla på och efter det blir det ett Skins. Sen säger jag godnatt. 
puss j

18:54

Igår var jag ute och vandrade igen.(låter så jäkla fult när man säger vandra, I know..) Det blev väl lite mer än två mil tror jag? Idag är hela min kropp slut och jag är sjukt trött. Sen lite halsont på det.
Annars är det väl bra, jag ska snart kolla om det kommit nå nya avsnitt på någon av alla serier jag följer. Sen blir det bara att mysa ner mig i soffan med ljus och en(eller fem) kopp(ar) te.
puss j

04:31

Smart att jag bestämde mig för att inte kunna sova känner jag nu... Jag är hungrig. Fan vad tiden går sakta.
Jag har läst ut en bok, spelat Robot Unicorn Attack, löst sudoku och kollat på askassa tvprogram. MEN DET BLIR ÄNDÅ ALDRIG MORGON. typ.
(puss på att jag låter som världens drygaste treåring.)

00:15

Tja, här var det dött... Jag vet aldrig vad jag ska skriva, känns som inget är intressant nog. Jag är en jäkla tråkig människa, sorry för det.

I fredags hade jag myskväll med två mycket saknade tjejer. Jag tycker om er<3 Annars har jag sen sist bara kollat på en massa serier och knappt lämnat huset. Det är inte okej att jag låser in mig igen...
 Kikade nyss igenom Camillas bilddagbok och kom på att, fan vad jag saknar nian. Eller inte skolan i sig, men "gänget". Att träffa alla fina, och att vi hade det så kul ihop. Julfesten, Stockholm, cykelgrejen till Lillsjön. Saknar allt det där en hel del.
Och så på det har jag lite ångest över att jag har låtit mig själv blivit såhär. Jag vet inte ens hur det hände, eller vad jag gjorde fel. Men jag blir bara så trött på mig själv.
Sen saknar jag en tjej som var min bästa vän som jag aldrig längre ser, och det är till en stor del mitt eget fel. Och nu vet ni vad som händer i mitt huvud när jag har för mycket tid till att tänka. Det är aldrig bra. bläääääää
(trött på att vara världens mest negativa människa, det är helt okej om ni tycker att jag är dryg.) 

13:36

Snoooooooor i hela skallen ungefär, sen lite feber på det. Hur jobbigt är det inte att bara andas genom munnen?!
 Sitter och väntar på ett samtal, har ingen aning om vilken tid hon skulle ringa bara att det skulle vara idag. Vågar fasiken knappt gå på toa.
Ska strax göra lite mat, jag ska käka chickennuggets, ungefär vad jag klarar av att göra.
puss j

RSS 2.0