19:47

Kanske slipper få världens tråkigaste valborg iaf. Ska ut om en stund med Emma, vi lär väl inte göra något speciellt, bara kika runt lite. Alltid trevligt med sällskap:)
puss j

FÖR DÖDEN ÄR INTE RÄDD FÖR DIG OCH MIG

Humöret går upp och ner, och jag hinner faktiskt inte ens märka av när förändringen sker. Det är konstigt det där, hur man kan känna så mycket på en och samma gång, fast man samtidigt inte känner någonting alls.
Och även fast jag hatar att visa mig svag, så har jag sakta börjat förstå att jag faktiskt inte har någon aning om vem jag är.
Och om jag inte vet vem jag är, vad jag vill, vad jag gör, hur ska jag någonsin ta mig ur det här?
Jag hatar när jag inte vet, när jag inte förstår.
Jag hatar att jag är fast i något som bara jag själv kan ta mig ur, men som jag inte har styrkan att göra någonting åt...

00:17


1
. Jag är alltid kissnödig när jag skriver inlägg, hur kommer det sig tro? 2. Jag borde verkligen krypa till kojs. Men jag orkar typ inte, eftersom att jag vet att jag inte kommer kunna somna. 3. Jag är inte alls pepp på livet just nu. Känner mig tom/ensam/helt jäkla värdelös. 4. Jag vill ha riktig vår med grönt gräs, bara ben och höga skor.(jag som knappt kan gå i högklackat...) 5. Jag vill ha någon att pussa på, att vakna brevid och gå ut på mysiga promenader med hand i hand. 6. pussgodnatt♥

00:05

haha, sitter typ här och lipar för att det gör så ont och för att jag är så himlans rädd att jag ska spy! Sen är jag så bajsigt trött också så det är inte sant, gör liksom inte det hela bättre. Kan ju såklart inte somna heller eftersom att the pain är outhärdlig(typ)
Näe fan, nu ska jag borsta tänderna och dö lite.
godnatt mina kära

23:14

Tjenahej:)
Var ju som sagt till tandis imorse, gick typ på två sekunder. Så efter det åkte jag och mami och fikade/väntade på att affärerna skulle öppna. Jag har blivit typ helt awesome på att shoppa på rea alltså. Fick typ en klänning, två tunna typ jackor, en tröja och en väst för under 400(kappahl), det är inte dåligt! Köpte en bustier(lindex,149) och ett par solglajjor(hm,79) också.
Jag har asont i magen/mår sjukt illa just nu, alltid lika trevligt med mensvärk alltså...(känns som om jag alltid skriver här att jag har det?haha)
Det var fan något jag skulle skriva, men jag har helt glömt bort! Synd för mig.
puss j


22:01

Huvudvärk, halsont och en kropp som känns helt mörbultad. Man skulle nästan kunna tro att jag vart ute och sprungit i snö och minusgrader. Men så är inte fallet, jag tror nog bara att jag håller på att bli sjuk...
Kirrade nyss en kopp te och har nu myst ner mig i täcket framför The Big Bang Theory. Ska nog krypa ner i sängen när det är slut, för imorgon ska jag vara hos tandläkaren i Västerås halv nio. Vilket betyder att jag typ måste gå upp sex, not so nice!
puss j

02:04

Om ni bara visste hur trött jag är just nu alltså! Har myst ner mig i sängen och försöker bli lite varm.
Trevlig kväll vart det iaf tillslut. Började med lite för/mys/buzz/tjejsnack här hemma tillsammans med Camilla och Malin, sötnosarna♥ Kilade upp på byn och hängde vid myntan som alla coola fjortisar(härligtva). Sen drog vi vidare på fest.
Jag är glad att jag har min fina Camilla♥ Och Malin har jag saknat som en tok!
puss j

17:09

Marknad i Norberg nu i helgen, så har la vart där en stund tidigare på dagen och kikat. Snart kommer Camilla hit och sen kommer  Malin( som jag inte har träffat på 100år!) också. Senare ikväll går vi väl ut och kollar läget, blir säkert trevligt!:)
Ha en fin lördagskväll cupcakes!♥
puss j


12:53

Det blev att kika på musikalen igår, och efter den stack vi hem till Niklas och kollade på en mobbad film. Jag gick och la mig typ när jag kom hem= innan 11!(stolt_chey_92)
Nu sitter jag i min obäddade säng, har faktiskt varit duktig och städat! Eller, iaf dammsugit och slängt massa kläder/sängkläder till tvätt...
Ska typ strax byta om för vid två sticker jag hem till Camilla och sen ska vi ut och rida en sväng. Mysigt:)
Vad ska ni söta hitta på idag då?
puss j

10:56

Tja!
Sitter och läser igenom bloggar just nu. Ska strax åka hem till farmor och farfar där jag ska käka och sånt.
Ikväll kanske det blir att gå och kika på centralskolans musikal med några fina, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag vill ju, men det jäkla vädret/snö:( är inte så himla lockande när man antagligen inte har någon skjuts... äcsh, vi får helt enkelt se hur det blir!
Hoppas ni har en supernice dag, så höres vi! :)
puss j


21:23

Sitter och kollar på Desperate Housewives och funderar på att kirra lite te. 100 år sen jag drack det känns det som! Klockan 22 är det Cougar Town, sen ska jag nog försöka sova tidigt idag:)
puss j

00:17

Sådan jäkla huvudvärk att jag inte orkar,
och sådan jäkla ångest som jag inte förstår.
Sorry för kass uppdatering and stuff, kaos i min skalle.
Jag vet inte, jag vet ingenting.

01:42


15:15







Har setat på balkongen och solat/käkat med min syster, mami och papi. Mys.
Nu är det inte alls lika bra väder längre och det blåser typ som fan...
Fredag idag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Blir säkert tv/någon film som vanligt.
puss j

20:41

Tjockisen inom mig vaknade till liv, (ovanligt!) så nu sitter jag här med någon typ chokladgrej jag blandat ihop, jordnötssmör och flädersaft.
Jag kommer typ spy innan jag har ätit upp allt, men det är det värt!

19:25



såhär fint väder var det idag ungefär/bilderna är från igår

11:08

Tja! Käkade nyss frulle och snart sticker jag och mami till Avesta och kikar lite. Köper antagligen en p&l biljett också:)
Vädret är kind of awesome, och jag har ont i magen. Ska klä på mig nu, känner liksom inte riktigt för att gå runt naken på stan!
puss j

20:54



18:59




Alltså, näe, jag har absolut ingenting roligt att skriva just nu. Så ni får helt enkelt nöja er med dessa helt otroligt roande bilder, eeeeeeeh...
puss j

21:36

En helhelg med Camilla har det varit, mysigt värre. Vart ute typ hela dagen både idag och igår. Och hur underbart väder har det inte varit idag då?! Jag har till och med bränt mig lite på näsan!
Det enda kassa är väl att jag är helt slut nu, är fan inte van att vara ute/vaken/på benen/runt folk så mycket som jag har vart, men det har vart kul. Skönt att göra något för en gångs skull liksom.
Om solen fortsätter skina lite för mig så kanske det här med att skaffa sig ett liv blir en liten bit lättare? haha
puss j

10:07

Igår kväll blev det visst mer bil än mys, men det var nice!








Blir hästtävling både idag och imorgon med min fina vän, så här på bloggen lär det inte hända så mycket resten av helgen. Sover hos henne inatt också såatte...
Men hoppas att resten av eran helg blir supermysig:)
puss j

16:43



-Massa snö har försvunnit idag!(glad tjej)
-Jag är hungrig.
-Har städat mitt rum idag. Eller ja, iaf dammsugit...
-Sitter just nu och lyssnar på musik. Och dricker bubbelvattten. Och tuggar tuggummi.
-Solen kikar fram lite. Härligt!
-Ska typ hitta på något trevligt att göra nu i väntan på att det ska bli kväll=mys med Camilla♥
puss j

11:51

Godmorgon!(typ, jag gick iaf upp nyss)
Sitter och väntar på mat, efter jag har käkat ska jag duscha, sen blire kanske avesta innan jag ska leka med Camilla:)
(kul inlägg, jag vet!)
puss j

21:21


Tja!
Kollar på Greys och äter nötter gör jag just nu.
Har målat naglarna idag, och dom är redan förstörda. Så jäkla typiskt mig, kan fan inte ha nagellack i mer än tre sekunder innan jag förstör haha:(


HOWTOEAT


Först tar man så mycket pannbiff och potatis man vill ha.

Mosa sönder.

Ha på massa sky, lök, lingonsylt, senap och ketchup. Eller kechup som vissa(jag) säger.

Mosa ännu mer. ÄT!

That's how you eat pannbiff! Helt sjukt gott. Och ja, lingonsylt, senap och ketchup passar ihop. Det gör det!


21:35


Kings of Leon- Use Somebody

17:36

Jag har inget direkt kul att skriva just nu. Är sugen på att gå ut en stund, men orkar inte klä på mig/gå själv. Fint väder är det iaf.
Hoppas ni har haft/får en mysig söndag:)
puss j


01:10

Dagen har sett ut lite såhär;





+lite påskmat och fika hos f&f. Sen en hel del godis(jag mår illa) 
Just nu sitter jag och kollar på en film(som jag redan har sett)
Jag nös nyss(ni ville veta)
Jag skriver fan aldrig saker jag egentligen vill skriva(fegis)
Jag måste beställa klipptid snart(vill inte klippa mig/vill ha långt hår,NU)
Jag borde säga godnatt nu(because you're getting sick of me)
PÖSS/godnatt

18:37


Ovanligt att jag sitter och tjockar godis. Jag lovade mig själv senast igår att jag skulle börja vara lite nyttig. Så duktig jag är...
Jag är fan sjukt dålig på att göra saker, typ om jag säger att jag ska duscha så tar det ungefär femtioelva timmar innan jag faktiskt gör det.
På tal om att duscha, idag när jag duschade så fick jag tvål i ögat,(skulle stänga locket på tvålen och så bara stänkte det asmycket rakt i ögat) det gjorde så jävla ont! Känns fortfarande, fast det är flera timmar sen haha:(
Nej, nu ska jag hitta något bra på tvn/en film att kika på!
puss j

02:02

Godnatt.

RSS 2.0