23:38

SOMMARLOV!
Så skönt! Är dock sjukt trött efter igår(grönan) och inatt(då jag inte fick sova pga orolig hund) så ska gå och lägga mig nu.
Godnatt

22:57

Är klar med allt i skolan för den här terminen nu! SÅ SKÖNT! Fick dock göra den där historiaredovisningen själv då hon jag jobbat med inte var där idag, men det gick ok ändå. Kände liksom att jag bara ville ha det gjort.
Har mentorsamtal imorgon, så då får jag väl veta om jag fått behörighet i det jag ska. 
Känns i alla fall hur gött som helst att allt är klart!
Godnatt

13:12

Sitter i soffan och snorar och tycker synd om mig själv. Tänker verkligen inte bli sjuk till sista veckan innan sommarlov! SKA göra min historiaredovisning(som inte blev av i torsdags) imorgon och SKA med till grönan på torsdag. 
Därför tänker jag bara ta det lugnt och vila idag.
 

23:59

WOHO, äntligen är uppgiften gjord!!!!
Klockar var två minuter i tolv när jag kollade, så jag hann ju faktiskt bli klar under söndagen! Är kanske cirka världsbäst!
Nu ska jag gå och ta mig lite välförtjänad sömn!

17:33

Har pluggat ungefär ingenting sen imorse. Det enda jag har gjort är typ att googla lite, good job!
Nu är det nog dags att sätta igång tror jag, vill ju liksom helst kunna skicka in det idag så jag vet att det är gjort och slipper den här skitjobbiga känslan.

10:02

Pluggsöndag. Sitter i soffan och har förberett mig för att plugga hela dagen. Sista uppgiften som ska in(hoppas jag) och jag vill bara vara klar nu. Men har ju såklart knappt börjat än... Ovanligt!
Får tänka på att det snart är sommarlov och då slipper jag sånt här i några månader!

23:04

Är fortfarande i pluggstressbubblan, men börjar i alla fall se slutet på den nu! Har endast en samhällsuppgift(deadline måndag) och en historiaredovisning(torsdag) kvar, sen är det över. Åh, vad jag längtar, ska bli så skönt att kunna slappna av!
Nu sitter jag i soffan och har nyss kollat på sveriges match, dog ju av nervositet fast jag egentligen inte bryr mig så mycket om hockey, haha. Funderar på om jag kanske ska kika på en film eller något, då jag inte börjar förrän elva imorgon. Vi ska ut till en lärare i Karbenning och grilla, hoppas det blir skoj! 
 

23:44

Är fortfarande tröttast i världen och har ännu inte fått något plugg gjort... Eller lite har jag pluggat, men inte så att det känns som om jag har kommit någon vart. 
Ska strax gå och sova, och imorgon förmiddag ska jag försöka hinna med att fixa pass innan jag börjar skolan vid 12. Hoppas lite på att jag ska ha min redovisning på psykologin då, inte för att jag känner mig speciellt förberedd men det skulle vara så skönt att ha det gjort!
God natt!

22:10

Ja men tjena att jag har pluggat något då! Sitter som vanligt bara och glor på datorn och får inte ner ett ord typ......................
Blir tokig, skulle ju vara så jäkla skönt att bara få det gjort ju!

19:04

Och så kom pluggångesten och hälsade på igen!
Sitter just nu i soffan och försöker få två samhällsuppgifter som ska var inne i veckan gjorda. Som vanligt så samarbetar min hjärna inte speciellt mycket. Så jag sitter mest och tycker synd om mig själv....
Annars så har jag haft en både bra och dålig helg, vi kan ju kika på det i stället!
+ Johanna kom hem och hälsade på i några dagar.
- huvudvärken jag har dragits med till och från sedan i torsdags...
+ jag blev bjuden på mat hos bästa Camilla( som förresten fyller år idag, grattis igen!) igår.
+ jag har inte ätit överdrivet mycket godis.
+ vädret har för det mesta vart på topp!
- pluggstress i min hjärna.
 
Så, mer plus än minus!
Nu ska jag försöka mig på det här med att plugga igen...

22:47

Är världens tröttaste människa och min huvudvärk dödar mig.
Sen är det typ omöjligt att skriva på mitt tangentbord sen jag spillde cola på det för några månader sedan... LOVE MY LIFE! hihihohiohhi
blä

RSS 2.0